Donanimsiz adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Satış: Edu Gov Edu.tr K12 Sitelerden Tanıtım Yazıları İle Sitelerinizi Çoşturun (Penguen + EMD Uyumlu)
1.139
●75.472
- 18-11-2012, 23:21:21Üyeliği durdurulduBeo ile msn'den görüştük.
Birçok arkadaşın raporunun hazır olduğunu ve mail üzerinden gönderebiliceğini yazmamı istedi . (Mail adresi : admin@torrentdestek.net )
Sorun yaşayan arkadaş olur ve ulaşamaz ise bana ulaşırsa kendisine iletirim. - 20-11-2012, 10:44:27Trade ticaret puanıdır, yani al gülüm ver gülüm puanıdır. Siz dolandırıldınızmı? Arkadaş sizden parasını alıp işi yapmadımı? Veya aradınız size cevap vermedmi? Çalışmayı beyenmediyseniz konuya yorum yaparsınız, bu hakkınız var. Ama çalışmanın etkilerini görmedim diye - trade kullanma hakkına kesinlikle sahip değilsiniz. Aynı çalışmayı ben yaptırdım 15 günde etkisini oldukça gördüm. Siz siteyi açıp bir çalışma yaptırmışsınız, 6 ay el sürmeden beklemişsiniz, böyle zaten sitenize bir etkisi olmaz. Ne yani sihirli deynek değilki yapılan çalışma. Siz de birşeyler yapmazsanız bir faydasını göremezsiniz zaten. Bu arada beo ile hiçbir şekilde muhabbetim, tanışmışlığım yoktur, sadece 1 defa çalışma fırsatı buldum okadar...Fomino adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-11-2012, 02:18:24Raporunuz gönderilmiştir.TarikYildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür eder , iyi çalışmalar dilerim.
Raporunuz gönderilmiştir.yasir2603 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Raporunuz gönderilmiştir._slm_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Raporunuz gönderilmiştir.akbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Raporunuz gönderilmiştir.vtoprak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pm gönderildi.civilengineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pm gönderildi.SeoEngineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oluşan bazı sorunlardan dolayı gecikme oldu.kaancam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Raporunuz gönderilmiştir.
Hesap numaranızı bekliyorum.
Detaylı pm ve e-mail gönderildi.bkctn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler.
Ben teşekkür ederim.efsane66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi çalışmalar. - 21-11-2012, 11:57:34Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Özel mesaj gönderdiğinizi söylemişsiniz. Malesef karıştırdınız sanırım şahsıma herhangi bir mesaj gelmemiştir. Yeniden yollamanızı rica edebilirmiyim.