• 18-11-2012, 16:50:08
    Donanimsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    6 ay önce yaptırdığınız paketle şimdiki durumun aynı olduğunu zannetmiyorum ve bu size (-) trader kullandırma hakkı vermez!
    Bana verilen etkisini gösterir denilen süre 1 hafta ile 1 ay arası ve ben 6 aydır bekledim ve test ettim hergün, başkada bir paket filan yaptırmadım ve bir işe yaramadı. Memnun kalmadım verilen hizmetten, (-) itrade veremezmiyim o zaman ne anlamı var itradenin _??
  • 18-11-2012, 23:07:48
    Benim çalışmada hala teslim edilmedi arkadaş banlanmış?
  • 18-11-2012, 23:21:21
    Üyeliği durduruldu
    Beo ile msn'den görüştük.
    Birçok arkadaşın raporunun hazır olduğunu ve mail üzerinden gönderebiliceğini yazmamı istedi . (Mail adresi : admin@torrentdestek.net )

Sorun yaşayan arkadaş olur ve ulaşamaz ise bana ulaşırsa kendisine iletirim.
  • 20-11-2012, 10:44:27
    Fomino adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bana verilen etkisini gösterir denilen süre 1 hafta ile 1 ay arası ve ben 6 aydır bekledim ve test ettim hergün, başkada bir paket filan yaptırmadım ve bir işe yaramadı. Memnun kalmadım verilen hizmetten, (-) itrade veremezmiyim o zaman ne anlamı var itradenin _??
    Trade ticaret puanıdır, yani al gülüm ver gülüm puanıdır. Siz dolandırıldınızmı? Arkadaş sizden parasını alıp işi yapmadımı? Veya aradınız size cevap vermedmi? Çalışmayı beyenmediyseniz konuya yorum yaparsınız, bu hakkınız var. Ama çalışmanın etkilerini görmedim diye - trade kullanma hakkına kesinlikle sahip değilsiniz. Aynı çalışmayı ben yaptırdım 15 günde etkisini oldukça gördüm. Siz siteyi açıp bir çalışma yaptırmışsınız, 6 ay el sürmeden beklemişsiniz, böyle zaten sitenize bir etkisi olmaz. Ne yani sihirli deynek değilki yapılan çalışma. Siz de birşeyler yapmazsanız bir faydasını göremezsiniz zaten. Bu arada beo ile hiçbir şekilde muhabbetim, tanışmışlığım yoktur, sadece 1 defa çalışma fırsatı buldum okadar...
  • 21-11-2012, 00:28:33
    rapor teslim alinmistir tesekkürler
  • 21-11-2012, 02:18:24
    TarikYildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    4. Paket Sipariş Verildi
    Raporunuz gönderilmiştir.

Teşekkür eder , iyi çalışmalar dilerim.

yasir2603 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    3 site için sipariş verildi

_slm_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir adet "Paket 4 sipariş verildi"

akbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Paket 4 siparişi verildi

vtoprak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Paket 4 siparişi verildi

civilengineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    örnek bir raporlama ya da örnek bir kaç tanıtım alabilir miyim?
    Pm gönderildi.

SeoEngineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Not : 19.07.2012 Tarihinde kontrol edilmiş değerlerdir.

Son güncellemesini yapıp mesajınıza eklermisiniz yada Özel Mesaj gönderirmisiniz. İyi çalışmalar.
    Pm gönderildi.

kaancam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hizmet aldım 4 gün dedi arkadaş,1 hafta oldu ne rapor var ne gelen giden,arkadaşın üyeliğide durdurulmuş ,ben şimdi dolandırıldımmı?gittimi 40 TL param?
    Oluşan bazı sorunlardan dolayı gecikme oldu.

Hesap numaranızı bekliyorum.

bkctn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu paketleri almak istiyorum ama biri bana bu konu hakkında detaylı bilgi vermeli.
    cagdas2000.omer@gmail.com adresine gönderin.
    Detaylı pm ve e-mail gönderildi.

Teşekkürler.

efsane66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    rapor teslim alinmistir tesekkürler
    Ben teşekkür ederim.

İyi çalışmalar.
  • 21-11-2012, 08:23:32
    Paket 4 alındı rapor ulaştı kaliteli ve hızlı iş teşekkürler
  • 21-11-2012, 11:47:54
    msnden ekleyemedim, konuyla alakalı iletişim bilgilerinizi pm gönderirseniz görüşelim
  • 21-11-2012, 11:57:34
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Özel mesaj gönderdiğinizi söylemişsiniz. Malesef karıştırdınız sanırım şahsıma herhangi bir mesaj gelmemiştir. Yeniden yollamanızı rica edebilirmiyim.