• 20-11-2012, 20:37:49
    SineBlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Başka bir arkadaştan yukarıdaki modellerden birini satın almıştım. Hani 10, 15 liralık üründen pek bir şey beklemiyordum ama yanılttı beni. Replika olmasına rağmen, orjinal kulaklarla hemen hemen aynı düzeydeler..

Son model hoşuma gitti çok taşıma çantası falanda var fakat bu ürünün ses kontrolü acaba sadece iphoneda mı çalışıyor? Bilgisayar yada diğer telefonlarda işlem görüyor mu acaba?

Hocam gerçekten fiyatlarına göre çok kaliteli ürünler alan herkes memnun kimsenin şikayetçi olduğunu görmedim

Model 9 gerçekten harika ama detaylı resimlerini 1.mesaja ekledim. Ne görüntü ne kutu içeriği ne ses hiç bir türlü orjinalinden ayırt edilemez. Ses kontrol hepsinde çalışıyor diye biliyorum hocam.
  • 20-11-2012, 20:59:40
    ChuckBartowsKi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam gerçekten fiyatlarına göre çok kaliteli ürünler alan herkes memnun kimsenin şikayetçi olduğunu görmedim

Model 9 gerçekten harika ama detaylı resimlerini 1.mesaja ekledim. Ne görüntü ne kutu içeriği ne ses hiç bir türlü orjinalinden ayırt edilemez. Ses kontrol hepsinde çalışıyor diye biliyorum hocam.
    Bunu test edebilirseniz eğer çok iyi olur. Önümüzde ki ay bir adet almak isterim
  • 20-11-2012, 23:47:38
    Bunu test edebilirseniz eğer çok iyi olur. Önümüzde ki ay bir adet almak isterim

Hocam samsung galaxy s ve macbook windows denemeleri yapacağım Video çekmemi ister misiniz yoksa deneyip yazayım mı ?
  • 21-11-2012, 02:49:59
    ChuckBartowsKi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam samsung galaxy s ve macbook windows denemeleri yapacağım Video çekmemi ister misiniz yoksa deneyip yazayım mı ?
    Yok yok videoya gerek yok. Çalışıp çalışmadığını ilk mesaja da eklerseniz detay olarak iyi olur
  • 21-11-2012, 20:35:05
    hocam pmlerini bi kontrol eder misin.
  • 21-11-2012, 20:45:27
    Hocam kapıda ödeme yolluyormusunuz fatura kesmıyosunuzdur herhalde dımı
  • 21-11-2012, 21:27:11
    Merhaba model 1 den 2 tane model 8 den de 1 tane almayı düşünüyorum
    dışarıda ses kalitesi konusunda gerçekten başarısız replikalar gördüm
    özellikle belediye otobüsleri aşırı ses yaptığı için sesin yüksek çıkması ve dışarıdaki sesi duymamak benim için çok önemli bunun garantisini verebilir misiniz?
    bir de numaranızı verirseniz daha detaylı konuşalım
  • 21-11-2012, 21:33:35
    weblia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam pmlerini bi kontrol eder misin.
    Kontrol ettim hocam.

Yok yok videoya gerek yok. Çalışıp çalışmadığını ilk mesaja da eklerseniz detay olarak iyi olur
    Hocam PC girişim bozuk deneyemedim MacBook ve Galaxyde çalıştı.

ProjeVizyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam kapıda ödeme yolluyormusunuz fatura kesmıyosunuzdur herhalde dımı
    Hocam kapıda ödeme sistemini hiç kullanmadım ve fatura kesmiyoruz malesef

Muhyul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba model 1 den 2 tane model 8 den de 1 tane almayı düşünüyorum
    dışarıda ses kalitesi konusunda gerçekten başarısız replikalar gördüm
    özellikle belediye otobüsleri aşırı ses yaptığı için sesin yüksek çıkması ve dışarıdaki sesi duymamak benim için çok önemli bunun garantisini verebilir misiniz?
    bir de numaranızı verirseniz daha detaylı konuşalım

Hocam PM attım

SOLO HD siparişi veren arkadaşlardan özür diliyoruz hem kargoda bir sıkıntı hem stoklarda bir sıkıntı olmuştur. En geç pazartesi günü elinizde olacaktır kargolar. Lütfen kusura bakmayın MNG Kargo ile çalışmayacağız bir daha...
  • 21-11-2012, 21:40:51
    Gelmedi pm hocam