Youtube Adsense Ban ?
5
●2.126
- 11-11-2012, 17:00:36Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Telif hakkı Youtube için en önemli banlama sebebi , sonrasında Uygunsuz içerik +18 videolarda aşırıya kaçarsan , Topluluk Kuralları gerekçesiyle banlanırsın , tabi söyledigim iki katagori içinde 3'er uyarı hakkın var. herhangi birinden 3 ihtar alırsan kanalın banlanır !
- 11-11-2012, 17:09:57banlanmadım da hangi konuda hassaslar onu öğrenmeye çalışıyorummurpy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:09:57 -->-> Daha önceki mesaj 17:06:58 --
telif hakkı olabilir diye düşünüyorum ben de ama şöyle de bir durum var, videoyu yükledikten sonra bu videodan para kazanmak istiyorum diyosun ve onay sürecine giriyor yanılmıyorsam.Bu durumda en başta onayladıkları video sebebiyle mi banlıyorlar bunu anlamaya çalışıyorum.UnPooMKT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya da onayladıkları video, telif hakkı iddiası olan biri tarafından şikayet edilince mi böyle bir sonuç ortaya çıkıyor bilmiyorum.