Yeni sitemle ilgileneceğim için bayisi olduğum subdomain siteyi satışa çıkarıyorum. Anahtar kelimesinde googleda 4. sıradadır. Altın satışı yapılmaktadır. Satıştan bayi %1.5 komisyon almaktadır altın satışı için iyi bir komisyondur. Bayi ücreti olarak 300TL ödenerek alınan bir bayilik. 1 aydır hiç ilgilenemiyorum. Hiç reklam vermedim ama Aylık satışı 12.000TLden fazladır. Reklam verirseniz çok daha arttırabilirsiniz kendi halindeki satışı 12.000 TLdir. Satışlar pm ile ilgilenenlere gösterilir.
Site adresi: (PM)
Site için istenen fiyat : 300 + teklif
Kategori, sitenin içeriği nedir: Taksitle altın satışı
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site içeriği merkeze bağlıdır o yüzden verilmesi mümkün değildir. Admin panel girişiniz size aittir
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Eylül 2013 sözleşmede sona erecektir ama 250 TL ile 1 yıl daha uzatabilirsiniz.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır
Kazançlı eticaret sitesi - anahtar kelimesinde 4. sırada - bayi sitesi satılıktır
18
●1.091
- 07-11-2012, 16:56:56
- 17-11-2012, 00:07:18Merhaba
Sizin yerinize ufak bir mali bilgisi yaptım. Yanlış bir yer varsa lütfen söyleyin mesajı düzenliyeyim.
Sitenizin satış olarak belirlediğiniz ücreti teklif usulü üzerine fakat tam olarak size düşen pay ve komisyon olarak orantılı bir kazanc belirtmemişsiniz.
Örnek olarak sizin verdiğinz bilgiler doğrultusunda ufak bir hesap ile şöyle bir rakam cıkıyor.
Ortalama kazanc : 12,000 TL
Bayi kazancı : %1,5
Maliyet olarak : 300 TL bayilik ücreti + yıllık 250 TL
12,000 / 1,5 = 800 TL bu sitenin kazancı olarak gözüküyor. Bu şekil düşünerekten bir teklif verdim. Verdiğim teklif r10.net'in teklif usulüne göredir. Eğer bu mali bilgilere göre değilse teklifimi geri çekme hakkımı kullanabilirim.
Satış olarak site bilgilerini p.m göndermenizi istiyorum. İletişim olarak gold_web@hotmail.com eklerseniz görüşebilirz. - 17-11-2012, 01:06:56Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Hocam hesabınızda bir yanlışlık var sizi uyarmak isterim. Sistemi satan arkadaşın 12000 tl cirosu var kar oranı da %1.5 ise bu hesapla aylık 180 tl kar ediyor demektir. 800 tl olarak yanlış hesaplamışsınız. Bilginize..Blacklash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle