merhabalar arkadaşlar. yeni bir site yaptım ancak index almada büyük sorun yaşıyorum. sitenin kodlamasını kendim yaptım. sorun nerede nasıl bir yol izlemeliyim. önerisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
site adres: TIKLA
ne yapmalıyım? <yardım>
6
●377
- 03-11-2012, 01:46:33Hocam Temel Meta Etiketlerini eklediniz mi? bir de google webmaster toolu deneyin, son olarak burdan bir sitemap oluşturup sitenizin ftpsine atarak google webmaster tooldan tanıtın
- 03-11-2012, 01:51:01hocam temel metalardan kastınız dedir. sayfa içerisinde açıklama ve keyword bölümleri mevcut. ancak konu içerisinde link şeklinde etiket sistemi oluşturmadım. 30 sayfa falan indexledi google. sonra bir daha uğramadı bile. sayfaların title tipini değiştirdim. indexlerde bi değişiklik yok. yeni konularımı görmüyor.techtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
google webmasters a sitemapımı falan ekledim. - 03-11-2012, 01:56:04hocam sitede bir sorun yok gibi gözüküyor, google yeni bir algoritma kullanmaya başladı dalgalanmalar oluyor sonra kendiliğinden çıkabilir, birde isterseniz ping servislerini kullanarak siteyi pingleyinAlıntı
- 03-11-2012, 02:06:34yayın akışından bahsediyorsunuz herhalde. bütün kanalların yayın akışları ne yazıkki yok. bende başka siteden çekiyorum. olmayanların yerine reklam gösteriyorum. tek ilgilendiğim için çok takip edemiyorum. içerikte yavaş artıyor.oceanss13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-11-2012, 02:23:33tv2'nin hiçbiryerde yokKesshh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle