• 16-01-2011, 09:16:47
    16.01.2011 Tarihinde oluşturduğum güncel Adsense en çok kazandıran 1000 kelime listesini ekitap olarak satıyorum arkadaşlar. Kitapta en çok kazanabileceğiniz niche kelimelerden TBM si 60 - 30 dolar arası olanları seçip hazırladım. Kendim benzer bi yöntemi aylardır kullanıyorum gayet memnunum.

Ekitap:
    20 sf Pdf

Misli: 5 TL
    Paypal: 3$

Satın almak isteyen arkadaşlar konuya yazsınlar. Pm isteyecek bir durum yok başlıktan her şey belli oluyor sanırım. Saygılarımla..
  • 16-01-2011, 09:22:46
    Üyeliği durduruldu
    Google adsense hesabınızdan ekran görüntüsü verebilir misiniz ?
  • 16-01-2011, 09:31:44
    pm ile gonderdım hocam.
  • 16-01-2011, 09:34:58
    Üyeliği durduruldu
    hesap görüntüsünü bende alabilirmiyim
  • 16-01-2011, 09:47:44
    arkadaşlar x ticaretteki gibi kısa yoldan para kazanın kitabı satmıyorum. kendım arastırdıgım otorıte yerlerden topladıgım ve google servıslerınde kıyasladıgım bılgılerı 20 sayfalık bı tablo halıne getırdım uygun bır fıyata satmak ıstedım. amacım 1000 tane site acın sıte bası su kadar kazanın demek deıl yanlış anlaşılmasın. Örnek Vermem Gerekirse;

Keyword
    new jersey car insurance companies $37.58
    criminal tax attorney $37.57
    los angeles dui law $37.57
    tonik california $37.55 91
    bad credit remortgages $37.52
    remortgages bad credit $37.52

gibi bir çok dalda 1000 keyword ve tbm değeri ve arama hacmi yer almaktadır.

dediğim gibi nacizane hazırladığım bir dokumandır. Ayrıca ekran goruntusu ıcın 3 adet hesap kullanıyorum ortalama XX dolar gunluk kazancım var. umarım bu niche sistemle zamanla XXX olacaktır. Saygılarımla
  • 16-01-2011, 10:44:54
    Üyeliği durduruldu
    3 hesap kullaniyorsan ucunun de ekran goruntusunu koyarmisiniz??

birde zaten daha once ustte verdigin ornek kelimeler burda forumda paylasilmisti, bir text dosyasinin icinde.
  • 16-01-2011, 14:19:17
    Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    3 hesap kullaniyorsan ucunun de ekran goruntusunu koyarmisiniz??

birde zaten daha once ustte verdigin ornek kelimeler burda forumda paylasilmisti, bir text dosyasinin icinde.
    paylaşılmış olabilir bazıları. Sonuçta çok kazandıran kelımeler. Bunların en fazla olanlarından 1000 adet hazırladım ben. Ayrıca ekran goruntusu koymuyorum. İsteyen bir kaç arkadaşa gönderdim ılk soran arkadas dısında laf olsun dıye soruluor. Aynı ip den hesapları riske atamam. Bir de dediğim gibi Xticaret Adsense 1000 dolar kazanın kitabı değil bu. Ben kelımelerı bulup hazırladım. Bunları değerlendirip değerlendirmemek sizin elinizdedir. Verilen kelımeleri aratın. Domaınlerın cognun com u alınmıstır. Demek ki bir bildikleri var. yoksa kımse mrsandmsbrownholiday tarzı bir domaın almaz.
  • 16-01-2011, 14:23:28
    Üyeliği durduruldu
    ben laf olsun diye sormuyorum. idda ettigin ssey gercekse ve ekran goruntusu koyarsan 3$ hicbirseydir . ve eminim ki satislarin artacaktir.
  • 16-01-2011, 14:27:55
    Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben laf olsun diye sormuyorum. idda ettigin ssey gercekse ve ekran goruntusu koyarsan 3$ hicbirseydir . ve eminim ki satislarin artacaktir.
    Anlıyorum hocam yanlıs anlamayın lafımı. Sadece daha onceden sıte satısında dahı. Ayda su dolar kazanclı sıte satılıktır dedıgım zaman. Backlınk paketı aldıgım zaman hemen peşine backlınk alıp aynı kısıden sıtelerımı ogrenıp kopyalan kişilere şahit oldum. Böyle bir ortamda bılgılerımı koymak ıstemıyorum. Ayrıca bu 1000 adet kelımenın hepsıne sıte actım ayda bınlerce dolar kazanıyorum iddaam da yok. Sadece bulabıldıgım domaınlerden kendımce 1 maaş çıkarıyorum. Aynı ip den hesaplarımı açmamak için 3 ayrı yerden idare edıyorum bır gun ban yiyip uyanmamak için. saygılar.