• 31-10-2012, 20:49:24
    Merhaba A.... B....i,Google AdSense'e olan ilginizden dolayı teşekkürler. Başvurunuzu gözden geçirdikten sonra, program kriterlerimize uymadığını uzmanlarımız gördüler. Bu yüzden, sizi programımıza kabul edemiyoruz.

Google reklamlarının yayıncılarımız için olduğu kadar reklamverenlerimiz için de etkililiğini sağlayacağına inandığımız bazı kurallarımız var. Bütün yayıncıları gözden geçiririz, ve herhangi bir başvuruyu reddetme hakkımızı da saklı tutarız. Biz büyüdükçe, programımızı daha geniş web içeriği sunan web yayıncılarına genişletebileceğimizi düşünüyoruz.

Unutmayın ki kararımızın ayrıntılı sebepleri ile ilgili sorulara cevap veremeyebiliriz. Anlayışınız için teşekkürler.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

Adamlar 10 kere aynı lafı dediler neden böyle oluyor anlamadım , blogumun içeriği fotoğrafçılkla alakalı.
  • 01-11-2012, 00:10:10
    *daha önceden başvurup banlandınızmı hocam? eğer banlandıysanız farklı isim ve hesapla başvuru yapmayı deneyin.

*birde farklı sitelerle başvuru yapmayı deneyin.

zamanında 4 hesap almıştım arkadaşlarıma hala geçerli olurmu bilmem ama şu başlığı bir inceleyin derim.
    https://www.r10.net/google-adsense/54...ste-boyle.html
  • 01-11-2012, 00:18:43
    Hit ve içerikle alakalı sanırım hocam. Google sanırım sitenizi beğenmemiş (iyi halt etmiş çok şımardı bu google zımbırtısı)
  • 04-11-2012, 17:33:07
    eldorado adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    *daha önceden başvurup banlandınızmı hocam? eğer banlandıysanız farklı isim ve hesapla başvuru yapmayı deneyin.

*birde farklı sitelerle başvuru yapmayı deneyin.

zamanında 4 hesap almıştım arkadaşlarıma hala geçerli olurmu bilmem ama şu başlığı bir inceleyin derim.
    https://www.r10.net/google-adsense/54...ste-boyle.html
    Başvuru yapıp banlandığımı nereden öğrenebilirim , banlanmam için sebep yok gerçi , illegal içerik paylaşmıyorum , kaynak belirtiyorum , yazıların çoğu kendi derlemelerim.

Günlük kaç hit almam lazım ? 30 hit civarı alıyorum 1-2 aylık sayfa , nasıl arttırabilirim hitleri ?

Teşekkürler.
  • 04-11-2012, 20:53:30
    öncelikle 30 hitli bi siteye reklam vermeyi kimse istemez bence.ayrıca bende içeriklerimde kaynak belirtiyordum ama hesap banlandı.dediklerine göre c/p içerige kesinlikle karşıymış adsense artık.içerik tamamen sana ait,özgün olucakmış.
  • 04-11-2012, 21:05:49
    Üyeliği durduruldu
    Blogger.com dan oyun hileleri gibi dandik bir blog aç. Bulduğun birkaç yazının özetini paylaş.
    Adsense başvurunu blogger üzerinden aç. Ben blogcu.comdan başvurmuştum, hemen açmşlardı.
  • 04-11-2012, 21:19:08
    Evet hocam blogspot sitelerine torpil geçiyorlar lakin, siz blogspot sayesinde bir hesap alsanız dahi eğer yine kabul edilmeyen sitenizde reklam yayınlamaya başlarsanız yine banlanacaksınız. Size önerim; eğer blog sitesi sahibiyseniz, sitenizin altyapısını blogspota taşıyın. Eğer farklı bir siteye sahipsiniz hali hazırda bir çok alternatif reklam sitesi bulunmakta.
  • 04-11-2012, 23:36:15
    Üyeliği durduruldu
    Hocam hit önemli değil bende gunde 30 hiti olan bir blogspot sitemle almıştım adsense hesabımı 2010 yılında.
    Reklam yayınına başlayabilmeniz için sitenizde şu kriterlere dikkat edin. Ben bu kriterlerde hangi siteye başvurduysam max 3 gun içinde hesap aldım.

-Kopya içerik olmayacak en kötü yüzde 80 özgün olacak
    -yazı resim oranında yazı fazla olacak
    -en kötü 150 kelime yazı olacak
    -mümkünse sektörel site olacak
    -site kullanıcıyı başka siteye gitmeye teşvik etmeyecek (dizinler gibi)
    -başvuru yaptığınız siteye her gün aynı saatte bu yazdığın kriterler doğrultusunda bir yazı ekleyin.

Eğer siteniz sektörel değilse, önce bu kriterlerde bi sektörel site açın yazı ekleyin. Sektörel siteler garanti adsense üyeliği alabiliyorlar.

Kolay gelsin..
  • 04-11-2012, 23:46:26
    emrahaltun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam hit önemli değil bende gunde 30 hiti olan bir blogspot sitemle almıştım adsense hesabımı 2010 yılında.
    Reklam yayınına başlayabilmeniz için sitenizde şu kriterlere dikkat edin. Ben bu kriterlerde hangi siteye başvurduysam max 3 gun içinde hesap aldım.

-Kopya içerik olmayacak en kötü yüzde 80 özgün olacak
    -yazı resim oranında yazı fazla olacak
    -en kötü 150 kelime yazı olacak
    -mümkünse sektörel site olacak
    -site kullanıcıyı başka siteye gitmeye teşvik etmeyecek (dizinler gibi)
    -başvuru yaptığınız siteye her gün aynı saatte bu yazdığın kriterler doğrultusunda bir yazı ekleyin.

Eğer siteniz sektörel değilse, önce bu kriterlerde bi sektörel site açın yazı ekleyin. Sektörel siteler garanti adsense üyeliği alabiliyorlar.

Kolay gelsin..
    önerilerinize karşı oldugumu sanmayın ama bişey söylemek istiyorum.kısa bi süre öncesine kadar adsense hesabı açmak çok basitti.en basitinden bi blogspot açıp,c/p 100 içerik girip hesap açardım.kendim için yada arkadaşlar için yüzlerce hesap açtım bu şekilde.ama bi süredir adsense hesap açmak çok zorlaştı,en azından türkiye hesaplarında böyle.yani 2010 yılında bu söylediklerinizi yapmasanızda adsense hesap veriyordu kolaylıkla.