• 03-01-2011, 00:41:01
    Merhabalar;

Elinde Türkçe mail şablonu olan bir arkadaşımız paylaşabilir mi acaba ?
  • 03-01-2011, 00:48:39
    Selam

Ek'te bulunan sql sorgusunu yüklemek için öncelikle phpmyadmin paneline giriş yapıyorsun
    sonra tblemailtemplates tablosunu silip ekte gönderdiğimi yüklüyorsun %80 oranında (önemli olan yerler) Türkçe dir. Bazı yerlerde gulluogluweb yazmaktadır onuda admin panelinden düzenlersin artık.

Dosya Linki : http://www.gulluogluweb.com/1/tblemailtemplates.rar
    Kolay gelsin.
  • 03-01-2011, 00:53:38
    gulluogluweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Selam

Ek'te bulunan sql sorgusunu yüklemek için öncelikle phpmyadmin paneline giriş yapıyorsun
    sonra tblemailtemplates tablosunu silip ekte gönderdiğimi yüklüyorsun %80 oranında (önemli olan yerler) Türkçe dir. Bazı yerlerde gulluogluweb yazmaktadır onuda admin panelinden düzenlersin artık.

Dosya Linki : http://www.gulluogluweb.com/1/tblemailtemplates.rar
    Kolay gelsin.
    Teşekkür ederim deneyelim bakalım

İyi çalışmalar.
  • 03-01-2011, 01:04:56
    Bartnweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkür ederim deneyelim bakalım

İyi çalışmalar.
    Rica ederim inşallah yardımcı olabilmişimdir.
  • 05-01-2011, 20:01:26
    Merhaba ben tabloyu sildim, daha sonra paylaştığınız sql dosyasını okuttum tablo yeniden oluştu baktım sizin mail mesajlarınız yazıyor fakat admin panelden Mail kalıplarına giridğimde ise hala eski benim mail mesajlarım görünüyor, acaba admin panelde neden değişmedi mesaj kalıpları değişmesi için ne yapmam gerek.
  • 05-01-2011, 23:02:55
    Merhaba;

Kullandığınız yönetim paneli Türkçe mi ingilizce mi bilemiyorum ama şöyle anlatayım size.

Panelimizi ingilizce olarak açıyoruz
    Setup>Email Templates kısmını açıyoruz.
    En alt kısımda bulunan Active Languages yazının altında mail kalıplarının dilini seçe bilmekteyiz buradan kalıbı Default yaparak size verdiğim tblmailtemplates sql lini yükleyin tekrar sorun olursa destek@gulluogluweb.com msn adresimi ekleyin yardımcı olmaya çalışırım.

Saygılarımla
  • 06-01-2011, 11:12:29
    Default seçili ve sorunsuz yükledim, MySQL de tabloda sizin sql nizin mesajları görünüyor fakat whmcs 'nin admin panelde bakınca email kalıplarına benim eski mail kalıpları görünüyor hala. Msn'ninizi ekledim yardımcı olursanız sevinirim.
  • 11-01-2011, 02:02:51
    Bu verdiğiniz tablo sql dosyası hangi sürüme ait. benim sürüm 4.3.1 şuanda bahsettiğim sorunum hala devam ediyor acaba 4.3.1 email tablosuyla 4.4.1 sürümünün aynımı bu tablo değişikliği bana sorun yaratırmı?
  • 11-01-2011, 04:02:47
    Misafir
    SeYH_SaMiL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu verdiğiniz tablo sql dosyası hangi sürüme ait. benim sürüm 4.3.1 şuanda bahsettiğim sorunum hala devam ediyor acaba 4.3.1 email tablosuyla 4.4.1 sürümünün aynımı bu tablo değişikliği bana sorun yaratırmı?
    Merhaba,

Tablolar 4.3.1 4.4.1 de uyum sağlayacaktır, herhangi bir değişiklik yaşanmadı 4.3.1 den sonra. Ayrıca herkese tavsiyem, kendilerine özgü mail şablonları düzenlemeleri

Saygılarımla.