• 30-10-2012, 11:39:56
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaşlar ..
    Photoshop eğitim seti çıkartacağım ortalama 3 adet olacak ve tek tek yazıp çıkartacağım.

Yani ansiklopedi gibi birbirinin devamı olan bir kitap olacak.
    Başlangıç olarak 50 adet bastırmayı düşünüyorum.
    Ankara'da araştırdım netten ama pek bulamadım.Yüz yüze görüşebileceğim bir firma olursa çok sevinirim.

Tanıdığı , eşi , dostu , gören bilen duyan varsa lütfen yardım istiyorum.
    Ortalama 60 - 80 Sayfa olur yada olmaz.
    Ön - kenar - Arka kapağı kendim tasarlayıp vereceğim.

İsteğim word belgem basılsın , kapağım basılsın ve kitap haline getirilsin istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.
    Saygılarımla ..
  • 30-10-2012, 11:53:41
    Hocam Ankaradaymışsınız yayınevlerinin ofislerine gidin görüşün. benim de bir romanım var senden biz de bilgi alırız inş.
  • 30-10-2012, 11:58:24
    Üyeliği durduruldu
    ben geçenlerde bastırdım bende grafikerim az adet maliyetli çıkar kardeşim. bilgin olsun expres dijital baskı merkezleri basar ve ciltlerler onlardan bi fiyat al.. yayın evleri az adet için kalıp harcamazlar. bilgin olsun
  • 30-10-2012, 12:11:25
    Üyeliği durduruldu
    Ahi Medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam Ankaradaymışsınız yayınevlerinin ofislerine gidin görüşün. benim de bir romanım var senden biz de bilgi alırız inş.
    Hocam Ankara'da varsa adres tel. istiyorum işte gitmem için

bakyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben geçenlerde bastırdım bende grafikerim az adet maliyetli çıkar kardeşim. bilgin olsun expres dijital baskı merkezleri basar ve ciltlerler onlardan bi fiyat al.. yayın evleri az adet için kalıp harcamazlar. bilgin olsun
    Nereye bastırdınız hocam ? Express dijital baskı merkezi diye aratıp bakayım birde.
  • 30-10-2012, 12:13:54
    Üyeliği durduruldu
    ben senin yerine arama yaptım ankarada bir firma.

http://www.mimdijitalbaski.com/index.htm

burayı ara görüş bunların işi az adetli işler..
  • 30-10-2012, 12:14:42
    en az 1k lık siparişleri basar, benim amcaoğlu 4.cilt bastı ama son seride elinde kaldı min 500 ideal
  • 30-10-2012, 12:23:19
    Üyeliği durduruldu
    bakyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben senin yerine arama yaptım ankarada bir firma.

http://www.mimdijitalbaski.com/index.htm

burayı ara görüş bunların işi az adetli işler..
    Araştırıyorum hocam , teşekkürler..

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    en az 1k lık siparişleri basar, benim amcaoğlu 4.cilt bastı ama son seride elinde kaldı min 500 ideal
    Yok o şekilde işimi görmez benim.Başlangıçta ufak rakamlarla başlayıp siparişlere göre hareket edebileceğim min sayıda baskı yapan firmalarla görüşmeyi tercih ediyorum.

İstanbul'dan bir firma ile görüştüm ama bakalım kitap ortaya çıksın ona göre hareket edeceğim.

Arayışım devam ediyor arkadaşlar ..