Merhaba arkadaşlar ..
Photoshop eğitim seti çıkartacağım ortalama 3 adet olacak ve tek tek yazıp çıkartacağım.
Yani ansiklopedi gibi birbirinin devamı olan bir kitap olacak.
Başlangıç olarak 50 adet bastırmayı düşünüyorum.
Ankara'da araştırdım netten ama pek bulamadım.Yüz yüze görüşebileceğim bir firma olursa çok sevinirim.
Tanıdığı , eşi , dostu , gören bilen duyan varsa lütfen yardım istiyorum.
Ortalama 60 - 80 Sayfa olur yada olmaz.
Ön - kenar - Arka kapağı kendim tasarlayıp vereceğim.
İsteğim word belgem basılsın , kapağım basılsın ve kitap haline getirilsin istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla ..
Alış: Kitap bastıracağım.Bilgisi , önerisi olan ?
6
●410
- 30-10-2012, 11:39:56Üyeliği durduruldu
- 30-10-2012, 12:11:25Üyeliği durdurulduHocam Ankara'da varsa adres tel. istiyorum işte gitmem içinAhi Medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Nereye bastırdınız hocam ? Express dijital baskı merkezi diye aratıp bakayım birde.bakyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 30-10-2012, 12:13:54Üyeliği durdurulduben senin yerine arama yaptım ankarada bir firma.
http://www.mimdijitalbaski.com/index.htm
burayı ara görüş bunların işi az adetli işler.. - 30-10-2012, 12:23:19Üyeliği durdurulduAraştırıyorum hocam , teşekkürler..bakyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok o şekilde işimi görmez benim.Başlangıçta ufak rakamlarla başlayıp siparişlere göre hareket edebileceğim min sayıda baskı yapan firmalarla görüşmeyi tercih ediyorum.SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbul'dan bir firma ile görüştüm ama bakalım kitap ortaya çıksın ona göre hareket edeceğim.
Arayışım devam ediyor arkadaşlar ..