• 30-10-2012, 14:43:00
    Merhaba arkadaşlar,

iPhone 4 16GB'lık telefonumu Galaxy S3 almayı düşündüğümden satmak istiyorum.

Fiyat: 750 TL 'dir.

Telefonda Jailbreak yapılmıştır ve Installous vardır. Bu sayede ücretli uygulama ve oyunları da ücretsiz yükleyebilirsiniz. İstemezseniz Jailbreak'i kaldırmanın yolu basit, internette mevcut, kaldırabilirsiniz.

Telefon Almanya T-Mobile'dan alınmadır. Kontrat süresinin bitimine 1 ay kalmıştır. İstenirse kontrat bitiminden sonra ya da isterseniz şuanda simfree de yaptırabilirsiniz. Bu sayede Gevey kullanmaya gerek kalmayabilir. Ancak Gevey ile de ben sorunsuz kullanıyorum. Bunun herhangi bir zararını da görmedim.

Telefon kozmetik açıdan 10 üzerinen 9-8 seviyesindedir. Kılcal çizikler tabiki var ancak abartılı değil. Zaten fotoğraflarda görebilirsiniz.

Tek kusuru iste ekran screenlerinden hemen önceki iki resimde göreceğiniz ses açma kapama düğmesi hizasında ki düşürmeden kaynaklı izdir. Ancak çok da belli olacak bir seviyede değildir. Zaten her şey belli oluyor fotoğrafta diye düşünüyorum. O hizadan düşürme haricinde başka bir şeyi yoktur.

Alan kişinin pişman olmayacağı kanısındayım.

Telefonun ayrıntılı fotoğraflarını çekmeye çalıştım. Buyurun fotoğraflar;

Alana şimdiden hayırlı olsun.

İyi çalışmalar.
  • 30-10-2012, 14:44:59
    Benim sana sattıgım cihaz mı bu
  • 30-10-2012, 14:44:59
    Çok güzel bir telefon alana şimdiden hayırlı olsun.Ayrıca detaylı resim koymanız çok hoş.
  • 30-10-2012, 14:45:19
    550 tl veririm uygunsa PM
  • 30-10-2012, 15:38:24
    t4ko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok güzel bir telefon alana şimdiden hayırlı olsun.Ayrıca detaylı resim koymanız çok hoş.
    Teşekkür ederim yorumun için. İstenirse daha detaylı da bilgi verebilir fotoğraf ekleyebilirim ancak şimdilik bu kadarı yeterli gibi geldi. Bu kadar detaylı ilan da pek açılmıyor gördüğüm kadarıyla.

tuccar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benim sana sattıgım cihaz mı bu
    Aynen abi seninki Bu arada benim simkart gittiğinden numaran filan kayıp ara da görüşelim ya.

TarikYildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    550 tl veririm uygunsa PM
    Teşekkür ederim, bütçenizi arttırmayı düşünürseniz görüşürüz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:38:24 -->-> Daha önceki mesaj 14:49:06 --

Gelen bir PM'e binaen telefonun Kutusu ve kitapçıkları da mevcuttur. Ne işe yarar bilmiyorum ama onlar da mevcut yani.
  • 31-10-2012, 11:20:56
    650 TL verebilirim hocam.
  • 31-10-2012, 11:27:39
    Üyeliği durduruldu
    S3 alacakmışsınız madem.

Elimde 17 tane var s3 kutulu sıfır daha kutusu açılmamış.

1500 sayarım size.

750 tl üstüne verirsiniz ?
  • 31-10-2012, 12:06:25
    Tugay33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    S3 alacakmışsınız madem.

Elimde 17 tane var s3 kutulu sıfır daha kutusu açılmamış.

1500 sayarım size.

750 tl üstüne verirsiniz ?
    Yurtdışından arkadaşıma getirteceğim hocam, teşekkür ederim teklifiniz için Buradan alacak olsam tuccar sağolsun yardımcı olurdu zaten.

Şuanda bir iki arkadaştan 700 TL teklif aldım üzerinde bir teklif gelirse satacağım. Yoksa bu arkadaşlarla anlaşma yoluna gidebilirim.

İyi çalışmalar.

Sweettrouble adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    650 TL verebilirim hocam.
    PM'de atmışsınız hocam, cevapladım.
  • 31-10-2012, 13:33:36
    tuccar her zaman yardımcı olmaya hazır kardeşim