• 29-10-2012, 16:19:41
    Avo'yu ilk duyduğumda pek inanmamıştım +++++++++++ bırakıp gider diye düşünüyordum bir kaç arkadaşım kullanıyordu iyi paralar kazanıyordu bir süre bekledim onları gözlemledim çok güzel paralar kazandırıyor düşünsenize 100$ yatırıyorsun günlük %3 prim veriyor hafta sonları hariç 4 ay sonra 370$ oluyor ve libertyserve aracılığıyla alıyorsun sonra bende başlamaya karar verdim içimde biraz şüphe olduğu için 10$ küçük miktarda başladım sonuçta riskli yatırım batma riski var iyi giderse sorun çıkmazsa daha çok yatırıp kazanmayı düşünüyorum ben lise 4 sigortacılık öğrencisiyim paraya ihtiyacım oluyor ondan başladım inşallah biraz kazanıp masraflarıma harcarım Avo şuana bu noktada güven vermeye başladı benim düşüncelerim bunlar yeni başlayacak arkadaşlarla paylaşmak istedim.

Buda ilk kazancım az ama olsun çoğalacak inşallah

https://avousa.com
  • 29-10-2012, 16:32:52
    site açılmıyor ki
  • 29-10-2012, 16:33:53
    buddy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    site açılmıyor ki
    hepsi açılıyor hocam
  • 29-10-2012, 16:34:00
    Aferin sana..Aferin diyorum çünkü ilk defa tanıtım yaparken diğerlerinin aynısını kopyalayıp yapıştırmak yerine farklı bir pazarlama stratejisi kullanmışsın.Yanlız sanırım yeniliklerden haberin yok..
    https://www.r10.net/internetten-para-...lanmistir.html
  • 29-10-2012, 16:34:54
    hocam tüm bu uğraşlar 31 cent için ise yanlış yoldasınız..
  • 29-10-2012, 16:36:37
    berbes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aferin sana..Aferin diyorum çünkü ilk defa tanıtım yaparken diğerlerinin aynısını kopyalayıp yapıştırmak yerine farklı bir pazarlama stratejisi kullanmışsın.Yanlız sanırım yeniliklerden haberin yok..
    düzelttim hocam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:36:37 -->-> Daha önceki mesaj 16:35:33 --

cnetworks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam tüm bu uğraşlar 31 cent için ise yanlış yoldasınız..
    hocam az bir meblağayla girdim sitenin durumuna göre yükseltecem bir anda yüksek rakamlarla başlayamam öğrenciyim
  • 29-10-2012, 16:44:32
    bende onu diyorum zaten hocam, harcadığın vakte değmez diye..
  • 29-10-2012, 16:45:05
    berbes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Her yol avo.gen.tr ye çıkar usta arkadaşlar group çalışması yapıyor, bakma senden çekindikleri için kopyalamamışlar bu sefer
  • 29-10-2012, 16:57:22
    Hocam,bazı şeyleri anlayabiliyorum..Ülkemizde gerçekten geçim sıkıntısı mevcut,para kazanmak çok zor..Öğrencinin hali daha bir fena zaten..Ama elinizde bulunan 3-5 kuruşuda bu *********** sitelere kaptırmayın..Saatlik % 7.5 veren siteler aşağı yukarı 36 saat sonra patlıyor avo denen sitede muhtemelen yaklaşık 4000 saatlik bir ömre sahip bana göre..Avo çok acaip bir kar elde etti..Diğerleri gibi değil bu şirket..Büyük vurgun yapmak için büyük yatırımlar yaptı..Sanırım şu ana kadar 15-20 milyon dolar civarında bir para toplamıştır..Yani ha kaçtı ha kaçacak..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:57:22 -->-> Daha önceki mesaj 16:52:01 --

ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Her yol avo.gen.tr ye çıkar usta arkadaşlar group çalışması yapıyor, bakma senden çekindikleri için kopyalamamışlar bu sefer
    ..Farkındayım hocam..Avo gen tr cilerin işi bu safsatalar zaten..Bende bekçi gibi bu bölümü bekliyorum..Ne zaman başlık açsalar hemen refli linklerini sildirmek için uğraşıyorum..Zamanında yorum yaptığımız başlığı kitlettirdiler diye bayram havasına girmişlerdi..Bende her dakika report ettim yönetime..Ana başlıklarıda kitlendi..Sonra o başlığıda komple sildirdiler..Ama habire yeni başlıklar açılıp kopyala yapıştırla aynı şeyleri yazıyorlar..Ben buralardayım...Yönetimin kuralını ihlal ederlerse report tuşu yanıbaşımda..Tek tıklık canları var..