Merhabalar,
Gün geçtikçe kızışan bir twitter yarışı var.Benim twitim daha çok rt almış,benim daha çok takipçim var....Ve nicesi..Tabi ki bunları sağlamak artık o kadar da zor değil.Nitekim 5 tl ye binlerce takipçiye,binlerce rt'ye sahip olabiliyorsunuz..Fakat gerçekçi olmayan geri dönüşler ile yerinizde saymaktan ileriye gidemezsiniz.Benim bu başlıkta ki amacım,sizlere twitteri efektif kullanmayı öğretmek,profilinizi ileriye taşımak.Daha önce gerek büyük firmalar,gerekse küçük kuruluşlar ile yaptığımız sosyal medya danışmanlığını bu forumda hizmet verebilecek kadar minimize ederek sizlere uygun fiyata sunacağız.
Burada öncelikle sosyal medya kullanım eğilimlerini tanımlamak isterdim fakat,uzun yazılar ile sizleri sıkmak istemiyorum.Kısaca özet geçerek,sıradan hizmetleri nasıl,hangi fiyata efektif olarak kullanabileceğinizi göstereceğim.
1-) Doğru anlar da,doğru konuları işlemelisiniz ki doğru kelimeler ile profilinizi tanımlayabilesiniz.
2-)Geri dönüşler nasıl olmuş,hangi mecralar da aynı konularda neler işlenmiş?Böylece iletişim stratejilerinizi sınayabilir.Gerekli aksyonu zamanında alabilirsiniz.
3-)Zamanla gelişen kitlede,negatif geri dönüşler de olacaktır.Bunları iyi yönetmeli,olumlu tepkiye dönüştürmelisiniz.
( not : uzun,detaylı metinler : ssajans
Tüm bu kriterler dikkate alındığında;
3 günlük sosyal medya yönetimi fiyatı 20 tl dir.
Bu fiyatta neler mi dahil?
Sınırsız(ortak tercih) RT & FAV hizmeti.
3 Günlük potansiyel takipçi
120.000(programsız,organik) takipçisi olan hesaptan sürekli kişinin reklamı.
Fenomenlerle ile mention sağlayarak,farklı kitleleri çekme
(Not : Gerektiğinde uygun kişilerden takipçi satın alınmasını da önerebilirim.Ortak tercih.)
Not : Bu fiyat deneme fiyatıdır.Sadece 3 kişi alacağım.Dönüşlere göre işe devam edeceğim.
Kendimizden kısaca bahsetmek isteriz ki;
Sosyal Genç kurucularıyız.Twitter takipçi programı çıkmadan önce var olan fenomenlerin oluşturduğu 20 kişilik yazar kadrosu ile mikro blog-blog tarzı bir sosyal paylaşım sitesiydi.Twitter da gündemi uzun süre meşgul etmiş bir siteydi.( not : herkesten bilmesini bekleyemem.)
Ödeme Yolu : İş Bankası , Ziraat Bankası
Stok : Ekstra 1 stok daha satılmıştır.Stok kalmamıştır.
Satış: İlk Defa Böyle Bir Hizmet! Twitter da Köşenizi Kapın,İnteraktif Geri Dönüşler Alın!
18
●1.043
- 29-10-2012, 16:47:52Üyeliği durdurulduArkadaşla anlaşmaya varılmıştır.
İnşallah hayırlı olur.