• 06-11-2012, 00:52:33
    Üyeliği durduruldu
    Malumunuz youtube da buna benzer videolar çok. Bu tür videolar sorun teşkil ediyor mu arkadaşlar?
  • 06-11-2012, 00:54:48
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bi taraflar görünmüycek (bikini, kilot, südyen ile kapatilmasi gerek) yoksa 3 telif hakki ihlali de kurtarmaz direk gider kanal
  • 06-11-2012, 00:55:40
    etmese tüm fındıksı sitelere adsense koyardık dimi
  • 06-11-2012, 01:25:33
    Üyeliği durduruldu
    ''Topluluk kuralları'' konulu ihtar alırsın hesap durumunu kötüleştirir.
  • 06-11-2012, 01:34:05
    Üyeliği durduruldu
    hezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    etmese tüm fındıksı sitelere adsense koyardık dimi
    Düzgün cevap ver kardeş. Bi' kaç defa da insanları terslediğin mesajlarını gördüm de, sen kimsin yani? Git koy. Adam gibi yazsan şuraya " problem teşkil ediyor. sebebi ise şu şu şu " diye. Gece gece adamın asabını bozuyorsun.
  • 06-11-2012, 01:49:50
    bunun tartışılacak bir yanı yok, yasak.

+18 video olursa banlanırsınız, sütyenli kadınlar falan olursa da o sayfada reklam görüntülenmez tabii site genel olarak bu tür içeriklerle dolu değilse.
  • 06-11-2012, 01:51:17
    Vader adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Düzgün cevap ver kardeş. Bi' kaç defa da insanları terslediğin mesajlarını gördüm de, sen kimsin yani? Git koy. Adam gibi yazsan şuraya " problem teşkil ediyor. sebebi ise şu şu şu " diye. Gece gece adamın asabını bozuyorsun.
    artistliğe gerek yok, youtube'da artı on sekiz video gördün mü hiç önce onu düşün sonra bu konuyu açmana gerek var mıydı bunu sorgula.
  • 06-11-2012, 01:57:16
    Vader adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    mizacım böyle değiştiremem zira kötü birşey de yazmadım basit esprili bir dille izah etmeye çalıştık. Ki olmuştur elbet tartıştığımız, kırdığımız kişiler insanız vesselam hepimizde. Fakat artisliğinde lüzumu yok şimdi rahatsız olduysan report tuşunu kullanırsın. forum burası herkes düşüncülerini dile getirmede özgür.
  • 06-11-2012, 03:09:12
    Üyeliği durduruldu
    Cyrax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    artistliğe gerek yok, youtube'da artı on sekiz video gördün mü hiç önce onu düşün sonra bu konuyu açmana gerek var mıydı bunu sorgula.
    +18'den kastettiğim bellidir zaten. ad*lt dan bahsetmiyoruz.

Bilmediğim bir konuyu burada gelip sorarım. Buna sen karar veremezsin. Burnunuzu indirin biraz aşağı.

hezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    mizacım böyle değiştiremem zira kötü birşey de yazmadım basit esprili bir dille izah etmeye çalıştık. Ki olmuştur elbet tartıştığımız, kırdığımız kişiler insanız vesselam hepimizde. Fakat artisliğinde lüzumu yok şimdi rahatsız olduysan report tuşunu kullanırsın. forum burası herkes düşüncülerini dile getirmede özgür.
    Ben kimseye artistlik yapmıyorum hocam. Burası forum herkes düşüncelerini dile getirmekte özgür. Ama burada esas artistliği siz o tür cevaplar vererek yapıyorsunuz.