web.tr Kısmetse tatil sektörüne el atacam :)
17
●839
- 29-10-2012, 14:41:03Bende aylar önce güzel bir domain aldım öylece bekliyor bakalım kısmetse bende giricem ama adam gibi tema 900-1500 arası beklemeye aldık şimdilik. Senin için hayırlısı olsun..
- 29-10-2012, 19:02:33Zaten bu beklemeler bitiriyor biziGonulAdami adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O yüzden bekleme niyetinde değilim.Direk girişecemaksi durumda boş boş duruyor
- 29-10-2012, 19:06:48Üyeliği durdurulduGüzel bir domain bence. Bu arada script düşünürseniz
https://www.r10.net/script-satisi/853...tek-satis.html - 29-10-2012, 19:23:34SeA_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim almamdaki sebephem dünyadaki tüm uzantıların %90 nın dolu olması yerel ve evrensel anlamda birde aranma hacminin yüksek ve yabancı turistin türkiyeye gelecekse tr uzantılı domaine girmesi kadar doğal bir durum yok
.Aynı zamanda
domain uzantıların bir önemi kalmadı.Nedenine gelince yeri geliyor tk lar yada free bloglar ön sıralarda yerini alıyor.Ama senin dediklerinde olabilir denemeden anlıyamayız.
- 29-10-2012, 19:27:39Ön sıralarda yer alamaz değil burada asıl mantık şunu düşünüyorum, okuduklarımdan ve denyimlerimden dolayı...Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 domain olsa biri com/net/org uzantılı
diğeri ise web.tr/ tk / azbuz /myney /blogspot
uzantılı
birinci domain ile ikinci domain aynı isimde olsun yani
1- meselayani.com
2-meselayani.tk
şimdi bu iki site aynı anda başlasalar hangisinin üste çıkması daha kolay olur?
Yada ikiside mesela kelimesinde ilk sırada olmak istese
1.domain 3 miktar iş ile ilk sıraya gelebilirken
2. domain acaba kaç miktar işle ilk sıraya gelir? - 29-10-2012, 20:00:24Bu dediğini test ettim şimdiSeA_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ingilizce . com
ingilizce . tk olarak
com uzantı 5 ,tk uzantı ise 6 sırada.
com uzantı 13 yıllık
tk uzantı 10 yıllık
tk çoğu zaman 1-2 oluyor.
O yüzden bekleme niyetinde değilim.Direk girişecemaksi durumda boş boş duruyor