• 29-10-2012, 10:57:19
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Daha önce büyük ilgi gören ekşi sözlük tanıtımını çeşitlendirdik. Sözlük paketiyle marka ve web sitelerinin bilinirliğini arttırmayı, pr'li tanıtım yazılarımızla da anahtar kelimede yükselmenizi hedefliyoruz. Peki bu çalışmanın detayında neler var?

+
    PR4
    +
    PR3
    +
    PR2

(Siteler farklı IP adreslerinde yer almaktadır)

Ekşi Sözlük Çalışmasının Detayları:
    • Çalışma yalnızca 5 kişiye yapılacaktır. Her üye 1 site ile sipariş verebilir.
    • Başlığınız ister site adresi olarak açılır, isterseniz istediğiniz keyword'e ait bir başlık açılır. Esas etkiyi hissetmek istiyorsanız keyword'e ait bir başlık altında entry girmek daha avantajlıdır.
    • Entry içerisinde keyword'e linklendirme yapılmaz. Entry görünümü şu şekilde olur.

örnek başlık: atmasyon hosting
      örnek entry: Hosting konusunda 7/24 destek garantisi sunan, Türkiye lokasyonlu yüksek performanslı sunuculara sahip firma. En düşükten en geniş kapsama kadar farklı 7 paket seçenekleri sunmuşlar. Bu açıdan tatmin edici. İhtiyaç dışı ıvır zıvıra para ödeme derdi yok. Tam iş yapıyoruz nereden çıktı bu data transfer limiti derdi de yok. O açıdan iyi. Paket detayları için www.atmasyonhosting.com
    • Entry'lerinizi kendiniz yazabilir ya da bizim yazmamızı isteyebilirsiniz. Yazdığınız entry'nin uygun görülmemesi durumunda tarafımızca modifiye edilmesi veya konuyla ilgili çalışma yapılmaması hakkımız saklıdır. Bu durumun oluşması durumunda size bilgi verilerek onay alınacaktır.
    • Yazacağımız entry'lerin tamamı sözlük formatına uygun, dilbilgisi ve yazım kurallarına tamamen uyularak hazırlanır.
    • Yasalara aykırı içeriğe sahip web siteleri, Falcı büyücü, indirici kaldırıcı, mucize diyetçi, hamam otçu ürünler içeren konularla kesinlikle çalışmıyorum.

PR'li Siteler Çalışmasının Detayları:
    • Site adresleri PM ile verilebilir.
    • PR4: Estetik Güzellik - PR3: Emlak - PR2: Estetik Güzellik içeriğine sahiptir.
    • Makalenizde en fazla 3 link barındırılabilir. Bu 3 linkten birinin mini linkwheel oluşturması amacıyla ekşi sözlükteki başlığınıza yönlendirilmesi önerilir. Bu tamamen sizin insiyatifinizdedir.
    • Her site için farklı makale kullanabilir, belirli günlere bölebilir ya da benzer özel isteklerinizi iletebilirsiniz.
    • Ekşi sözlük entrylerinizin yazımı konusundaki yardımı malesef makale yazımı konusunda sağlamıyorum. Makalelerinizi sizin iletmeniz gerekmektedir. Dilediğiniz takdirde sözlük için yazılan entry'i bu sitelerde de anahtar kelime linklendirmesi yaparak kullanmamız mümkündür. Ancak makale yazılması daha uygundur.
    • Belirtilen siteler site tanıtımı amacıyla hazırlanmıştır.

Daha önceki Sözlük Referanslarımdan Bazıları
    https://www.r10.net/tanitim-yazisi/86...-5-kisiye.html

Ödemeler iş öncesi alınmaktadır. Aksini teklif etmediğiniz için teşekkür ederim.
    Fiyat: 25TL
    Kalan Stok: 5

Ödeme Kanalları: Misli, İş Bankası, TEB
    r10 Dışı İletişim: utkusnmez@hotmail.com
  • 30-10-2012, 13:33:36
    satış güncel...
  • 30-10-2012, 15:22:20
    kukuleta1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    satış güncel...
    Paket alındı. Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.
  • 30-10-2012, 15:51:21
    rtaytug adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Paket alındı. Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.
    Yorumunuz için teşekkür ediyorum Kalan stoklarla satış devam etmektedir
  • 31-10-2012, 11:59:53
    siteleri pm lütfen
  • 31-10-2012, 12:59:51
    tyucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    siteleri pm lütfen
    pm gönderilmiştir.
  • 04-11-2012, 20:04:56
    satış güncel...
  • 08-11-2012, 09:12:15
    Arkadaşla ekşide ve birkaç blogda makale olarak çalıştık. Hızlı ve güvenilirliği için teşekkür ederim.