tanıtım yazısı hazırlandıktan sonra yayına sürülmeden önce bana iletebilirmisiniz hocam birde.
Premium Tanıtım | Siteniz 300 Adet Türkçe Forumda Tanıtılacak | Hizmette 15.YIL + Binlerce Referans!
8.579
●1.403.765
- 27-10-2012, 23:54:25Est. Elbette efendim. Tanıtım yazısı hazırlandıktan sonra, isteğiniz üzerine buradan onayınıza sunacağız.XASIF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olmasını içtenlikle dileriz.
Sevgilerle
Bu değerli yorumlarınız karşısında mahcup olduk gerçekten. Çok teşekkür ediyoruz.Protect adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet ortağınız ile bu yaz çalışmalarımız olmuştu. Sizlerle de en kısa zamanda reseller hizmeti dışında, 'Forumlarda tanıtım' hizmetinde de çalışmaktan büyük mutluluk duyarız.
Sevgilerimle - 28-10-2012, 17:32:55Tabi efendim. Ödeme bilgileri ve örnek siteler gönderilmiştir.deeparanoya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgilerle
Selamlar,nakres adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elbette.
Örnek 4 site adresi ile tüm hizmet detaylarımız takdim edilmiştir.
Sevgiler - 28-10-2012, 22:27:28400 Forumda tanıtım paketimiz de aktiftir. Ücreti 90 Türk lirasıdır.
Bilgilerinize - 28-10-2012, 22:53:31Est. Biz teşekkür ederiz efendim. Özel isteğiniz üzerine, çalışmaları EXPRESS metod ( Hızlı metod ) ile yapacağız. Mükemmel rapor ve analizler, bu gece takdim edilecektir.nakres adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgilerimle