• 27-10-2012, 18:59:10
    Ödeme yapılmış sağladığı kolaylık için kendisine teşekkür ederim kolay gelsin tanıtım yazısı hazırlandıktan sonra yayına sürülmeden önce bana iletebilirmisiniz hocam birde.
  • 27-10-2012, 19:04:42
    Üyeliği durduruldu
    Ben de reseller hizmeti almaktayım kendilerinden, ortağım da temmuz ayında tanıtım işi yaptırmıştı. Üst düzeyde bir hizmet ve saygı anlayışları var. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • 27-10-2012, 23:54:25
    Backlink Hizmetleri
    XASIF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ödeme yapılmış sağladığı kolaylık için kendisine teşekkür ederim kolay gelsin tanıtım yazısı hazırlandıktan sonra yayına sürülmeden önce bana iletebilirmisiniz hocam birde.
    Est. Elbette efendim. Tanıtım yazısı hazırlandıktan sonra, isteğiniz üzerine buradan onayınıza sunacağız.

Hayırlı olmasını içtenlikle dileriz.

Sevgilerle

Protect adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben de reseller hizmeti almaktayım kendilerinden, ortağım da temmuz ayında tanıtım işi yaptırmıştı. Üst düzeyde bir hizmet ve saygı anlayışları var. Kesinlikle tavsiye ederim.
    Bu değerli yorumlarınız karşısında mahcup olduk gerçekten. Çok teşekkür ediyoruz.

Evet ortağınız ile bu yaz çalışmalarımız olmuştu. Sizlerle de en kısa zamanda reseller hizmeti dışında, 'Forumlarda tanıtım' hizmetinde de çalışmaktan büyük mutluluk duyarız.

Sevgilerimle
  • 28-10-2012, 04:30:13
    pm alabılırmıyım ödeme bilgisi
  • 28-10-2012, 08:32:58
    Örnek bir site alabilirmiyim hocam
  • 28-10-2012, 17:32:55
    Backlink Hizmetleri
    deeparanoya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    pm alabılırmıyım ödeme bilgisi
    Tabi efendim. Ödeme bilgileri ve örnek siteler gönderilmiştir.

Sevgilerle

nakres adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Örnek bir site alabilirmiyim hocam
    Selamlar,

Elbette.

Örnek 4 site adresi ile tüm hizmet detaylarımız takdim edilmiştir.

Sevgiler
  • 28-10-2012, 22:27:28
    Backlink Hizmetleri
    400 Forumda tanıtım paketimiz de aktiftir. Ücreti 90 Türk lirasıdır.

Bilgilerinize
  • 28-10-2012, 22:51:42
    Anlaşma sağlanıp, ödeme yapılmıştır. Kendilerine yüksek kalite de ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Umarım her iki tarafta bu işten memnuniyetle ayrılır. Nice çalışmalara...

Kolay Gelsin...
  • 28-10-2012, 22:53:31
    Backlink Hizmetleri
    nakres adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Anlaşma sağlanıp, ödeme yapılmıştır. Kendilerine yüksek kalite de ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Umarım her iki tarafta bu işten memnuniyetle ayrılır. Nice çalışmalara...

Kolay Gelsin...
    Est. Biz teşekkür ederiz efendim. Özel isteğiniz üzerine, çalışmaları EXPRESS metod ( Hızlı metod ) ile yapacağız. Mükemmel rapor ve analizler, bu gece takdim edilecektir.

Sevgilerimle