• 23-10-2012, 11:00:18
    Merhaba arkadaslar

aynı ofiste çalıştımız çok sevdiğim ama bi türlü kabul ettiremedim bir kız arkadasıma çikolata sepetinden çikolata gönderticem kurye ile.

Normalde yeni tanıştığı bir erkek var fakat sevmiyor banada aynı ofisteyiz nasıl olcak diye kabul etmiyor.

Böyle bir durumda gelecek olan çikolata için benim ne gibi bir not yazdırmam lazım

bay bayanlar önerilerinizi istiyorum lütfen
  • 23-10-2012, 13:47:01
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Çikolatanın yanına tek bir kırmızı gül ekle. Not olarakta hafif bir şeyler yaz, çok ağır olmasın.
  • 23-10-2012, 14:02:14
    Bir gün oturup çay içelim seninle, çaylar benden olur, manzara senden..
  • 23-10-2012, 14:14:36
    Üyeliği durduruldu
    Aynı ofiste iş - aşk yürümez, buna hırslanmak yerine kendinizi inandırmanız işiniz açısından daha selametli olur.
  • 23-10-2012, 14:23:25
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Kupavolesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aynı ofiste iş - aşk yürümez, buna hırslanmak yerine kendinizi inandırmanız işiniz açısından daha selametli olur.
    aynı işte evli insan çok
  • 23-10-2012, 16:51:32
    Chemistry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aynı işte evli insan çok
    chemistry adlı arkadaşa katılıyorum. Ben şuan çalıştım şirketin en eski elamanıyım ve herkezin bana karşı bakış açısı belli şuan patronum dahi evlenmemizi istiyor ama gel görki kıza kabul ettirmek çile

extra olarakta mantık anlasada gönül laf dinleyemiyor arkadaş kim ne derse desin
  • 25-10-2012, 02:17:51
    Üyeliği durduruldu
    Chemistry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aynı işte evli insan çok
    gözünü sevdiğim memleketimde ne bakış açıları var
  • 25-10-2012, 03:33:24
    Üyeliği durduruldu
    yeneRSelvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    chemistry adlı arkadaşa katılıyorum. Ben şuan çalıştım şirketin en eski elamanıyım ve herkezin bana karşı bakış açısı belli şuan patronum dahi evlenmemizi istiyor ama gel görki kıza kabul ettirmek çile

extra olarakta mantık anlasada gönül laf dinleyemiyor arkadaş kim ne derse desin
    gönül laf dinlemez doğrudur ona birşey diyememde tek merak ettiğim kız sana sorunun aynı iş yerinde çalışmak olduğunu söylerken sen patron bile evlenmemizi istiyor diyorsun yani kızın korkusu iş yerinde duyulması muhtemelen ama bilmeyen yok gibi konuya dönersek baş harflerinden şiir falan yaz

bu arada aynı iş yerinde çalışma olayına gelince hiç çekilmez bir durum yaşadığım için biliyorum
  • 25-10-2012, 03:42:45
    Her kızın kırıcı olmamaya çalıştıkları bir bahanesi mevcuttur. Gerçekten etkilenen insan bahaneler aramazdı emin ol.

Çünkü gönül ferman dinlemez..