2012 YGS-LYS Topiği (Ders çalışma, öneriler.)
429
●37.895
- 27-08-2010, 20:48:03Ek kontenjanlar ne zaman başlayıp ne zaman sonlanacak. Ne zaman açıklanacak?
- 27-08-2010, 20:50:49Üniversite Kayıtları Bittiğinde açıklanacaksergenyapim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Not: Ösym sitesinde Boş Kontejanlar var - 27-08-2010, 21:38:09evet inş. istediğimiz bölümleri kazanırız hepimizbatubilir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabi inş. demekle de olmuyor sadece azimle çalışmalıyız arkadaşlar. Sadece 1 senemizi feda edecez hayatımızın geri kalan tümü bizim olacak.
- 27-08-2010, 21:38:39Sınava girecek arkadaşlara başarilar dilerim
- 27-08-2010, 21:41:16Ben de son sene oldum, Balıkesir Anadolu Öğretmen lisesinde okuyorum, eşit ağırlığım, sözel ve eşit ağırlıktan gireceğim sınava, öyle hayattan soyutlanıp deli gibi ders çalışmayı düşünmüyorum, sayısal olsaydım belki, ama yine de düzenli bir şekilde çalışmayı düşünüyorum dershane 9 ağustosta başladı zaten az çok bi tempoya alıştık günde 8 saat ders görüyoruz
alışık olmadığım şeyler, şu seneyi atlatsakta kurtulsak diyemem esas zorluklar o zaman başlıyor ama sene kaybımız olmazsa iyi olur tabi, tüm r10'lular istediği yerleri kazanır inşallah
- 28-08-2010, 01:11:19Benim için geç gireceğim bir sınav. Yaşıtlarım hep üniversitede ve ben kafasızlığım yüzünden derslerim iyi olup gelecek vaadetmeme rağmen dışarıdan okuyorum. Birkaç gün içerisinde haftaiçi eğitimli dershanem başlıyor. Umarım iyi bi yerlere yerleşiriz inşAllah

Stajıda nayolon staj yaptık inşAllah oradanda prüz çıkmaz (:

alışık olmadığım şeyler, şu seneyi atlatsakta kurtulsak diyemem esas zorluklar o zaman başlıyor ama sene kaybımız olmazsa iyi olur tabi, tüm r10'lular istediği yerleri kazanır inşallah