• 27-08-2010, 14:51:21
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Yıl boyunca sınava katılacaklar olarak belirli sorunlarımız vs. olacaktır.Bu konuda birbirimize yardımcı olmaya çalışalım.
  • 27-08-2010, 20:48:03
    Ek kontenjanlar ne zaman başlayıp ne zaman sonlanacak. Ne zaman açıklanacak?
  • 27-08-2010, 20:50:49
    sergenyapim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ek kontenjanlar ne zaman başlayıp ne zaman sonlanacak. Ne zaman açıklanacak?
    Üniversite Kayıtları Bittiğinde açıklanacak
    Not: Ösym sitesinde Boş Kontejanlar var
  • 27-08-2010, 21:35:27
    Sene sonunda umarım hepimiz istediğimiz amaca ulaşırız
    Zor bir sene daha...
  • 27-08-2010, 21:38:09
    batubilir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sene sonunda umarım hepimiz istediğimiz amaca ulaşırız
    Zor bir sene daha...
    evet inş. istediğimiz bölümleri kazanırız hepimiz tabi inş. demekle de olmuyor sadece azimle çalışmalıyız arkadaşlar. Sadece 1 senemizi feda edecez hayatımızın geri kalan tümü bizim olacak.
  • 27-08-2010, 21:38:39
    Backlink Hizmetleri
    Sınava girecek arkadaşlara başarilar dilerim
  • 27-08-2010, 21:41:16
    Ben de son sene oldum, Balıkesir Anadolu Öğretmen lisesinde okuyorum, eşit ağırlığım, sözel ve eşit ağırlıktan gireceğim sınava, öyle hayattan soyutlanıp deli gibi ders çalışmayı düşünmüyorum, sayısal olsaydım belki, ama yine de düzenli bir şekilde çalışmayı düşünüyorum dershane 9 ağustosta başladı zaten az çok bi tempoya alıştık günde 8 saat ders görüyoruz alışık olmadığım şeyler, şu seneyi atlatsakta kurtulsak diyemem esas zorluklar o zaman başlıyor ama sene kaybımız olmazsa iyi olur tabi, tüm r10'lular istediği yerleri kazanır inşallah
  • 27-08-2010, 22:00:39
    Birazdan üniversite kaydı için Yozgat'a gideceğim.

Döndüğümde bu sene üniversite sınavına girecek olan arkadaşlara ciddi tavsiyelerde bulunacağım.

Dershane seçimi, kaynak seçimi, arkadaş seçimi vs. herşey hakkında güzel bir makale yazmak istiyorum.
  • 28-08-2010, 01:11:19
    Benim için geç gireceğim bir sınav. Yaşıtlarım hep üniversitede ve ben kafasızlığım yüzünden derslerim iyi olup gelecek vaadetmeme rağmen dışarıdan okuyorum. Birkaç gün içerisinde haftaiçi eğitimli dershanem başlıyor. Umarım iyi bi yerlere yerleşiriz inşAllah

Stajıda nayolon staj yaptık inşAllah oradanda prüz çıkmaz (: