• 12-10-2012, 09:55:31
    Selamlar web sitemden premium üyelik satışı yapıyorum bu yüzden sanal pos gerekli günlük 100-300 tl arası ciro olur sanırım emin değilim yardımcı olurum diyenler pm atabilrler kolay gelsin.
  • 30-10-2012, 17:13:01
    merhaba
    sanal pos hizmeti veriyoruz ilgilenirseniz haber verin
  • 05-11-2012, 16:53:38
    Merhaba Pos hizmetimiz için geri dönüşü geç yaptığım için ksura bakmayın. Posları her türlü altyapıya entegre edebilirsiniz. Müşteriye parayı anlık iade yapabilirsiniz. Size direk banka paneli veriyoruz.

Gecikme olmadan, haftalık düzenli olarak ödemelerinizi yapacağımız için bu sektörde yükseleceğimizi düşünüyoruz.

Aktif olarak kullanan siteler mevcuttur.

Faturayı biz kesip, vergiyi de biz ödüyoruz. Dilerseniz faturanızı alabilirsiniz.

Aylık cirosu en az 3000 TL olan web işletmelerine yönelik %19 komisyonla pos hizmeti sunmaktayız. Ciro miktarı arttıkça kesinti oranlarımızda düşmektedir.

*Her türlü altyapıya entegre edilebilir.
    *Türk posudur.
    *3d güvenliği aktiftir.
    *Müşteri iade istediği zaman bildirmeniz yeterlidir.
    *Şirket olma zorunluluğunuz yoktur.
    *Çalıntı hiçbir kartla işlem yapılamaz.
    ****** siteler kullanabilir.
    *Verginizi biz ödüyoruz.
    *Ödemeler haftalıktır.

Tek Çekimlik Oranımız : %19'dur.
    2 taksit : 20.15
    4 taksit : 22.25
    8 taksit : 26.45
    10 taksit : 28.55
    12 taksit : 30.65

Destek telefonları : 0850 223 44 30 - 0535 012 11 83

Msn ve mail : norabilisim@hotmail.com

https://www.r10.net/internetten-para-...a-hizmeti.html
  • 05-11-2012, 19:33:07
    tvshop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Üstad, konu dışı ama hesabınız kafamı karıştırdı. faturayı siz kesiyorsanız %18 KDV, tek çekime banka %2 alsa, %1 de puan kesilse. Toplamı zaten %21 yapıyor. Daha bunun gelir vergisi, pos kirası, yıllık aidat, kart dolandırıcısı ıvırı zıvırı var. Bir de ciro yükseldiğinde ilave indirim yazmışsınız. Çözemedim sizin hesabınızı. 6 bankanın sanal posu var bende. Hepsini bırakıp size gelesim geldi. Fatura yok, KDV yok, Gelir vergisi yok, maliye ile muhatap olmak yok, pos komisyonu yok. Nasıl birşey bu anlayamadım. Siz nasıl kar ediyorsunuz?
    payu
  • 05-11-2012, 21:00:07
    GULTEKIN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Norabilişim kendi girdi faturasından bahsetmiş olmalı, senin hesabına gönderdiği paranın faturasını senin adına nasıl kessin ? Madem yıllardır ticaret yapıyorsun bunu resmiyette yapılamayacağını mümkün olmadığını daha bilmiyor musun ? Sen işleyişi anla önce sonra oranlara geçersin. Benim 3 kuruş ciroma %0,89 teklif veren banka payunun devasa cirosuna % kaç kesinti verir kim bilir. 0,20 mi olur 0,30 mu orasını bilemiyorum. Adam senin adına çektiği 100 liranın %18 ini vergi mi veriyor sanıyorsun ? Kesinti neyse %19 ise 19 liranın %18 ini vergi verir. Yıllardır öğrenediysen bu saatten sonra da zor ya neyse. Daha da detay istersen anlatırım.
    Kardeş kusura bakma ama tvshop arkadasım haklı.

Senin konu ile alakalı pek bir bilgin yok sanırım ama pos işlemleri dogrudan Maliye'ye yansır ve bunun %18 KDV si var gelir vergisi var, pos ücreti var, chargeback i var.

Dilersen bir Mali müşavire danış.
  • 05-11-2012, 21:47:31
    Sanalpazar komisyon faturası kesiyor.

Ayrıca sanalpazar en ufak bir şüphede işlemi iptal ediyor.

Sanalpazar üzerinden birkaç ürün satıp sorun yaşamayabilirsin lakin 3. Alışverişinde fatura görmek isterler, benden istediler.

Kardeş ben seni durduk yere niye haksız çıkarmak isteyeyimki?
    Ama gercekten diyorum bu islerde en ufak usulsüzlükte maliye adamı duman eder.

Aracılık hizmetlerindede birinin sana fatura kesmesi gerekir, kafana göre aracılık edemezsin.
  • 05-11-2012, 22:01:06
    Ben yıllık 250 tlye sabit ücreti ile bunu sağlayabilirim %4 den baslayan komisyon oranlarıyla..
  • 05-11-2012, 22:07:28
    Üyeliği durduruldu
    Konuda sanal pos hizmeti veren arkadaşlar banada ulaşabilirse sevinirim. konuyu takipteyim.
  • 05-11-2012, 22:30:36
    Adam kıbrıstadır veya vergi muafiyeti olan serbest bölgelerden birinde, niye tartışıyorsunuz ki, gelince açıklama yapar herhalde