NepenTheS adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
STSL 8. Hafta Bursaspor - Fenerbahçe (20 Ekim C.tesi Saat;19:00)
104
●3.979
- 20-10-2012, 21:28:32Bursanın beceriksizliği, yine de 1 puan kötü değil..
Sony Tablet P ile gönderildi... - 20-10-2012, 21:32:23
- 20-10-2012, 22:15:11Üyeliği durdurulduBegenilmeyen, tukaka denilen Daumun 2009-2010 sezonu 8. hafta sonudaki takimin durumu...
8. hafta, galibiyet 8, bereberlik 0, maglubiyet 0. Puan 24. Attigi 17, yedigi 3.
Bu arada bu takimi kuranda Daum degil, nerde bir kazma varsa Aykut Kocaman getiriyor, Daum herifleri oynatiyor. Forvette Guiza var, dogru duzgun ne sol acik var, ne sag acik. Daum Eden Hazardi istiyor, eleman o zamanlar simdiki gibi populer degil, bu sene 40 milyon euroya Chelseaye gitti. Aykut Kocaman devre arasinda Kazim ve Carlosu gonderiyor, yerlerine gelen adam Gokhan Unal. Komik resmen yahu. Neyse Aykut Kocaman bos durmuyor, yaptirdigi sacmasapan transferlerle takimin onunu kesemiyor, takimi karistiriyor, sonucta takimin basina geciyor. 3 senede en asagi 70 milyon euro transfere para harcatiyor, takimin durumu.
8. hafta, galibiyet 3, beraberlik 4, maglubiyet 1. Puan 13. Attigimiz 10, yedigimiz 5.
Daumu gonderirlerken bu forumda gitmesin diyen neredeyse tek ben vardim. Aykut gitsin, Daum kalsin dedigimde aldigim tepkinin haddi hesabi yoktu. Buyrun hasta oldugunuz Aykut Kocaman'in yapabildikleri. Ha sunuda soyleyeyim, bunlar daha iyi gunler, eskisi gibi Alex yok, oyle belese mac kazanma olayida bitti. - 20-10-2012, 22:38:47Bu arada maçtan sonra ofisten hemen çıktım o sebeble tebrik edemedim.
Bursasporlu arkadaşları tebrik ederim iyi futboldan ötürü - 20-10-2012, 23:43:48Üyeliği durdurulduHocam,KaRa_MaSkE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lafim sana degil, yanlis anlama....
Daha 2 sene once al gulum, ver gulum tadinda TSye yatan, FB'ye hayatlarinin en kritik maciymis mantalitesiyle cikan, 90li yillarda dusen takimlara mac satan takimin bu sekilde pankart acmasi tabiri caizse komiktir. Dinime soven musluman olsa. Baska bir anadolu takimi pankart acsa hadi eyvallahta, Bursasporlularin biraz kendi takimlarina bakmasi lazim, asil emek hirsizlari kendileri. Bursa dustugu sene bile emek hirsizligi yapti, butun sezon dogru duzgun mac kazanamadilar, son 5 macta, 5 galibiyetleri var, yersen... Hakkiyla aldilar o maclari yani, emek hirsizligi yok....
Bursaya ver parayi yatsinlar (bazen hatir gonul olayina yattiklarida oldu, haksizlik yapmayalim.), ver parayi hayatlarinin en baba macini oynasinlar.
- 20-10-2012, 23:45:26Ben Fenerbahçe'nin geleceğini Çok Parlak görüyorum. İyi sinyaller veriyor takım. Bugün bir sürü as oyuncumuz yoktu. Zaten zor fikstürü de atlattık.
Sezon sonunda şampiyon olacağımıza inaniyorum.
Aykut hocaya da biraz destek olalım. İlk senesinde 82 puan topladı. Şampiyon olduk.
İkinci senesinde, onca büyük sorunla mücadele etti. Şampiyonluğu son haftaya kadar taşıdı. Tesadüfen bir gol atsak son maçta, gene şampiyon olacaktık. Aynı sene, 30 yıldır gelmeyen Türkiye kupası geldi.
Üçüncü sene başlarken, takımın yarısından fazlası değişti. Bu takımın oturması için 1-2 aya ihtiyaç var demişti. Hatırladınız mı ? Evet aradan 1-2 ay geçti ve bu takım oturuyor arkadaşlar. Bu takım ümit veriyor.
ilk 8 maç, 3 galibiyet. Evet berbat bir performans, lakin önümüzdeki 8 maçta en az 6 ya da 7 galibiyet alacağız. Yazıyorum buraya - 21-10-2012, 00:04:19Üyeliği durdurulduHerşeye rağmen Bursaspor bu akşam kazanmayı çok haketti. Ancak yine şans bizden yana değildi. Volkan ilerleyen yaşına rağmen reflekslerinden birşey kaybetmemiş.
Gardaş senin, benim sözüme itimaatın yokmu