• 18-10-2012, 01:15:38
    Nasıl ya bende domain aldım fragman sitesi için şimdi mevcut adnense hesapımı reklam koysam banmı yicem :S
  • 18-10-2012, 01:15:54
    technic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    eğer başlığınız, kurtlar vadisi 1. bölüm izle ise illegal.
    eğer başlığınız, kurtlar vadisi 1. bölüm fragmanı ise legal.
    Video ya vardır yada yoktur, yada şöyle diyelim ya legaldir yada değildir
    başlıkta ali yazarsa legal veli yazarsa sahte diye bişey olmaz
  • 18-10-2012, 01:17:58
    depresanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    işin bilmediğimiz tarafı çok
    mesela youtube'un video editörleri, videoları sadece youtube'da oynatabilme şansları var
    bu telif ile korunan videoların altına neden embed koyuyorlar? embed koyulabiliyorsa paylaşıma açıktır dmek olmuyor mı bu?
    adsense profesörlerinin bile cevaplayamadığı konulardan birisidir bu
    bu aklima gelmemisti, mantikli bir tespit, koskoca youtube(google) telif haklari olan videolarin altina embed koysasin, ayni sey bizim özel videolarimiz için de geçerli, yukledikten sonra soruyor telif hakki istermisiniz diye, evet desende demesende embed var. adam alir videonu koyar baska bir yere
  • 18-10-2012, 01:22:25
    syntax_error adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Youtube'un uyguladığı three-strike isimli bir kural var. Daha önceden belirlenmiş kurallara göre, Üç adet uyarı alan youtube hesabı kapatılır.

"ehe, fragman indirip koyuyorum kanka, çok para kazanıcam" diyen hevesli genç arkadaşlar ödeme alamadan hesapları kapanacak.

Sonuç olarak telifi alınmamış "sevimli kedi videoları", "en salak hareketler", "komik videolar" gibi içerikleri alabilirsiniz ancak dediğim gibi 3 uyarı aldığınız anda (videoları aldığınız kişi dahi sizi şikayet edebilir) hesabınız kapanır. 2-3 defa youtube hesabınız kapanır yeniden açarsınız, 4. sefer adsense hesabınız kapanır.

Google keriz değil.
    5 kez uyarı aldım 1 aydır hiçbir sorun yok?
  • 18-10-2012, 01:23:46
    dLiciouS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Nasıl ya bende domain aldım fragman sitesi için şimdi mevcut adnense hesapımı reklam koysam banmı yicem :S
    maalesef ben de bilmiyordum yasak oldugunu, saglik olsun.
  • 18-10-2012, 01:27:45
    halil_37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    maalesef ben de bilmiyordum yasak oldugunu, saglik olsun.
    bizde şanş yok
  • 18-10-2012, 01:41:57
    dLiciouS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bizde şanş yok
    ben internet hayatimdan beri hep film siteleri ile ugrastim, ilk basta download sitesi kurdum, o zamanlar iyi kazandiriyordu. simdi dedimki fragman açalimda yasal site olsun, e adsense buna yok diyor, o zaman full illegal. yarin siteye izleme ve indirme kaegorileride açacagim.
  • 18-10-2012, 01:42:50
    halil_37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben internet hayatimdan beri hep film siteleri ile ugrastim, ilk basta download sitesi kurdum, o zamanlar iyi kazandiriyordu. simdi dedimki fragman açalimda yasal site olsun, e adsense buna yok diyor, o zaman full illegal. yarin siteye izleme ve indirme kaegorileride açacagim.
    bende kurup başvurucam bakalim şonuç ne olacak.
  • 18-10-2012, 01:46:35
    siteye koyduğun orjinal afiş resminin bile telifi var