Satış: ~ Ekşi Sözlük Tanıtımı ~ [sadece 5 kişiye]
31
●1.649
- 14-10-2012, 10:45:14Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.PM Gönderildicome10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-10-2012, 10:48:21Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.bu iş illegal bence
bu işi yaptırdığı için r10da illegal bir işe ortak oluyor - 14-10-2012, 10:59:58illegalitesi hakkında fikir yürütebilirsiniz, konu üzerinde tartışabilir ve fikir beyan edebilirsiniz. ancak bunu bu başlık üzerinde gerçekleştiremezsiniz. zira illegalitesi ciddi anlamda sorgulanan bir durum olsaydı r10 üzerinde pek çok sözlük entry satış konusu açılmazdı. en azından yasal açıdan tehdit oluşturduğu gerekçesiyle hiçbir sözlük başlığının kilitlendiğine, silindiğine, üyenin/yazarın uzaklaştırdığına şahit olmadım. verilen hizmet tanıtım yazısı kapsamındadır ve bir konunun sizce legal ya da bizce legal gibi bir yanı olamaz. Türkiye Cumhuriyeti üzerinde legaldir ya da değildir. rahatsızlığınızı konu üzerinde değil yönetimle ilgili alanlarda belirtirseniz memnun olurum.KaRa_DuMaNLI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-10-2012, 22:39:34Dataistanbul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülemaniaccoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntületüm pm'ler gönderilmiştir.gandi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle