Bi ara eski forumumu LineDizayn nickli arkadaşın resellerinde barındırmaktaydım. O da reselleri Co$kuN nickli arkadaşın sunucusundan almıştı.
Bir sorun yaşamadım. Bir kez trafik limitini aşmıştım. Onun haricinde forum kapalı kalmamıştı hiç.
MegaTR Hosting internet hizmetleri
170
●22.481
- 26-12-2008, 11:43:01Administratoryorumlarınız için teşekkürler.beyzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geriye baktığımızda %99 olumlu birşeyler bırakabiliyorsak ne mutlu bize. - 26-12-2008, 13:45:35Coşkun bey ; işi bilen , saglam iş yapıp güvenlik ve kaliteden ödün vermeyen az rastlanan hocalarımızdandır . kendisi ile yeni çalışmaya başladım fakat kısa sürede hizmet kalitesi ön plana çıktı . Gücen sağlanması tektirde her konuda yardımını esirgemeyen ve elinden geldiğince müşterileri için çabalayan host firmalarından. uzatmadan demek isterimki abartı gibi olmasın fakat güvenlik ve kalite isteyen arkadaşların hosting ve reseller konusunda megatrhost ' u denemelerini kesinlikle önerir , memnun kalacaklarına temin ederim .
VPS ; satışı yapmıyor kendisi . yapsa tereddütsüz kendisi ile hemen bir anlaşma yapar ve kendisinin VPS müşterisi olmaktan zevk duyarım . - 29-12-2008, 10:11:08AdministratorGüzel yorum için teşekkürler, bu aralar çok vps istiyorlar benden böyle giderse vps hizmetini devam ettiricem..keahya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-01-2009, 12:05:42Administratorteşekkürler.GangSta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağolun, teşekkürler.CoMNeT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 09-01-2009, 14:07:39Üyeliği durdurulduCoşkun Bey Tebrikler...
Cidden r10da üyeliğimden beri ilk defa okudum böylesi yorumları..allah nice kazançlar nice müşteriler nasip eylesin..sen dürüst saygılı sevgili olursan Kurban Olduğum ALLAH Yolunu Açık Eder sen hiç merak etme Hayırlı Satışlar kardeşim..nasip olursa sizinlede çalışmak isterim.. - 12-01-2009, 03:23:24Administratorinş çalışmak nasip olur, teşekkürlerHostSupport adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu da güven veriyor...Hayırlı işler