Merhaba Efendim.
Firefox 15.0.1 Güncel sürüm Kullanmaktayım Hakkında Bölümünde Bu Şekilde Cıkmaktadır.
Ortalama Bilgisayarıma 1 senedir Format atmıyorum İcerisinde Cok Fazla Şifre Barınmakta Format atmam Gerek Yalnız Şifreleri Nasıl Alabilirim. Bu konuda Yardımlarınızı rica ediyoru. Tek Tek el İle Yazmaya Kalktığımda Uzun zamanlar alıyor. Kısa Bir Yöntemi Var ise Yardımcı Olursanız memnun Olurum.
Firefox Üzerindeki Kayıtlı Parolalar Hakkında
10
●1.881
- 03-10-2012, 18:37:25aynen katılıyorum.çok yararlı bir program.F.Güngör adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-10-2012, 18:48:09Üyeliği durdurulduadresinden İndirdim Bana pcv Uzantısı verdi Pcv uzantısını acmak İçin bir Program buldum ve İndirdim Kurdum karşıma Müzik Notaları Cıktı. Yardımcı Olun arkadaşlar CıldırıcamF.Güngör adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-10-2012, 18:50:01Mozbackup'ı açtığında iki seçenek var önünde.moonSheLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backup ve restore.
Backup'dan yedek alırsın.
Restore'dan aldığın yedeği yüklersin.
Programın mantığı bu kadar sadece. - 03-10-2012, 18:52:55http://mozbackup.jasnapaka.com/files...2-beta1-EN.zip .zip içini çıkarıp,.exe dosyasını kuracaksınız..