Arkadaşlar bugün dot.tk kullanıcı panelime girdiğimde şok oldum.Domain kısmında 0 gözüküyor.9 tane domainim regliydi bi baktım şuan 0 gözüküyor.Silinen domainlerimi almaya çalıştığımda bu domain zaten alınmış diyor, aldığım domaine girincede bir sitenin reklamı çıkıyor.Yardım ederseniz sevinirim.
SIZ SIZ OLUN BUNDAN SONRA SAKIN .TK DAN ALDIĞINIZ FREE DOMAİNLER İLE İŞ YAPMAYIN! BEN YANDIM SİZ YANMAYIN!
.TK Tüm Domainlerim Silinmiş!
16
●277
- 01-10-2012, 22:01:00Keşke bende yapmasaydım.Şimdi ara dur.kebo_gzb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-10-2012, 22:08:04Orgeneral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleKesinlikle katılıyorum.Nasıl bir firma bu.Ne adaletsizlik bu, demek onlarda kendilerini ciddiye almıyor.Biz onları ciddiye alıp domain alıp site kuruyoruz onlar gelip bütün domainleri temizliyor.hzarali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-10-2012, 22:13:32Üyeliği durduruldubelkide dot.tk dan parayla almak istiyorlardır çünkü smfcanavari.tk'nin bayağı backlinki,hiti vardı belki bundandır belkide bilerek temizliyordurinjizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-10-2012, 22:20:35Üyeliği durdurulduücretsiz miydi domainler hocaminjizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bundan sonra bırak dot.tk ya girmeyi .tk lı sitelere girmeyeceğim