• 01-10-2012, 16:33:56
    Arkadaşlar tamamen özgün içerikli bir web siteme genelde 250-300 kelimelik makaleler girerdim ; ancak dün dedim ki '' Ulan şeytanın bacağını bir kıralım'' ve 520 kelimelik bir makale yazdım ve ekledim siteye..

Şimdi web sitemde makale yazdığım zaman saniyeler içinde google indexlerdi hatta bazen ''Yayınla'' tuşuna basmadan önce bir bakardım ki benim içerik index almış Bazen de index birazcık gecikirdi ancak google+ yapınca hemen index gelirdi.

Gelgelelim bu makalenin index durumuna ; dün öğlenden beri hala index gelmedi google+ yaptım sitemap yeniledim ping attım..nafile..Acaba google dedemiz kelimesi fazla makaleleri geç mi indexliyor diye düşünmeye başladım haklı olarak..

Not 1: makale tamamen özgündü
    not 2: başlığı biraz genel tutmuştum acaba ondan mı ?
  • 01-10-2012, 16:37:39
    Bende bu başlık altından bir soru sormak istiyorum konu sahibinin izni ile.
  • 01-10-2012, 16:39:58
    Üyeliği durduruldu
    DoktorCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar tamamen özgün içerikli bir web siteme genelde 250-300 kelimelik makaleler girerdim ; ancak dün dedim ki '' Ulan şeytanın bacağını bir kıralım'' ve 520 kelimelik bir makale yazdım ve ekledim siteye..

Şimdi web sitemde makale yazdığım zaman saniyeler içinde google indexlerdi hatta bazen ''Yayınla'' tuşuna basmadan önce bir bakardım ki benim içerik index almış Bazen de index birazcık gecikirdi ancak google+ yapınca hemen index gelirdi.

Gelgelelim bu makalenin index durumuna ; dün öğlenden beri hala index gelmedi google+ yaptım sitemap yeniledim ping attım..nafile..Acaba google dedemiz kelimesi fazla makaleleri geç mi indexliyor diye düşünmeye başladım haklı olarak..

Not 1: makale tamamen özgündü
    not 2: başlığı biraz genel tutmuştum acaba ondan mı ?
    Sen yazdıysan belki ondandır
  • 01-10-2012, 17:11:40
    Drowlyt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende bu başlık altından bir soru sormak istiyorum konu sahibinin izni ile.
    tabi ki ne demek

SHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sen yazdıysan belki ondandır
    ahahahh bu güzeldi hocam kaldırmadı google teknolojisi diyorsun yani

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:11:40 -->-> Daha önceki mesaj 16:40:59 --

eee cevap verecek biri yok mu ?
  • 01-10-2012, 17:21:07
    Google Index problemleri var Cumadan itibaren gözle görülür, sizin sitenizle birebir alakalı bir problem değildir. Siz makale eklemenize devam edin.
  • 02-10-2012, 10:46:36
    evet ciddi bir index problemi yaşamaktayız.
  • 02-10-2012, 12:11:50
    Bence bir kaç deneme ile farklı sitelerde denemek lazim, ancak o zaman bu algoritma bu şekildemi diye düşünebiliriz...
  • 02-10-2012, 12:16:30
    Üyeliği durduruldu
    Farkli alanlarda 7 tane editorun icerik girdigi genel portalim var ve analizlerime gore sitemde 800-900 kelimeden fazla makalelerin geri donusu, aramalarda cikmasi, hit donusu cok cok dusuk seviyede. Buna karsilik 300-400 kelime araligindaki makaleler daha fazla aramalarda cikiyo, hit donusu daha fazla
  • 07-10-2012, 15:26:30
    bence genelde kullanıcıların çok uzun makaleleri okunmuyor olması ya da bu makaleleri okurken sıkılıyor olması olabilir