Merhaba Arkadaşlar;
Hepimizin bildiği gibi Bu sayfada olan herkesin amacı para kazanmak.Fakat internetten para kazanmak zor ve yorucu bir iştir bunuda neredeyse hepimiz biliyoruz.İnternetten para kazanmak için tek sahip olmamız gereken şey bilgi ve bu bilgiyi çok pahalı'ya sunan arkadaşlarımız var.
Benim amacım burada E-Kitap tanıtmak veya satmak değil amacım sadece Almak isteyip alamayan arkadaşlara yardımda bulunmaktır.Uzun yıllar Piyasada 89 TL'ye satılan E-Kitabı 10 TL Karşılığında veya daha düşük mevLaya Almak isteyenlere Yardımcı olabilirim.
Herhangi Hak yeme Konusu bulunmamaktadır Kitabın uygun fiyata satılışında Yazarının Onayı alınmış ve Kitap'ın satışı Piyasadan Kaldırıldığı için uygun fiyata satılmaktadır.
İsteyenler Pm atabilir veya Pm isteye bilirler..
Kanıt Olarak E-Kitabın işe Yarayıp Yaramadığını görmek için BURAYI TIKLAYIN
Piyasa Değeri 89 TL Olan E-Kitap 10 TL'ye Satışta..
30
●1.800
- 01-10-2012, 14:31:34beleş ver diyor referans olsun diye.Ekonomist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-10-2012, 14:34:19Üyeliği durdurulduKitabı Yeni başlayan arkadaşlara öneriyorum. içerik vs.. gizlidir bu konuda bilgi veremem ama Yeni başlayan arkadaşlar için güzel bir fırsat olur.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:34:19 -->-> Daha önceki mesaj 14:33:10 --
Anladım vereyim kardeşimxFactoria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-10-2012, 14:47:51içeriği gizli kitabı kimse almaz hocam iyi satışlar size.Ekonomist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle