• 13-09-2012, 14:35:35
    Iphone 4s Kazanmak istermisiniz. Hemde çok kolay

Nasılmı zevkli bir şekilde hem oyun oynayıp hemde kazanacaksınız.

Yapmanız gereken

http://www.ogamegame.com sitesine girip üye olmak yeterli olacak ve devamında oyun oynayarak kazanabilirsiniz.

Ogame oyna mak hiç bu kadar zevkli olmamıştı.

Bu oyundan bu kadar hiç zevk almamıştınız. Severek daha hırslı saldırılar düzenlememişsinizdir.

Ogame sitemize girip üye olduğunuz andan itibaren 1 ay içerisinde en yüksek puanA sahip üye/lerimize ödüllerimiz olacaktır.

Ödüllerimiz
    1. Iphone 4s
    2. 100
    3. 50
    4. 50k karanlık madde
    5. 30k karanlık madde

Not: Sitemizde toplam üye sayısının 150 kişi olması ve bu kişiler arasından yarışma süresince 1.ci olan yani en yüksek puanı alan oyuncumuz Sadece 1 ipden 1 kişi kayıt olmaktadır. 1 ipden fazla kişi kayıt olması durumunda üyeliği geçersiz sayılacaktır.

Iphone kazanan üyemize hediyesi kargo ile gönderilecek olup kargo kazanan talihliye aittir.

Konu Multi'dir ve herkese açıktır.
  • 13-09-2012, 14:56:26
    kurumsal olma yolunda gitmeye çalışıyorum.

Ama sonucunda ne oyuncularımız mağdur olsun nede bizler sonucunda ben maddeyi ekledim.
  • 13-09-2012, 14:57:54
    Kampanyayı sonlandırma ihtimali varsa, 2 saniyemi bile ayırmam rastgele
  • 13-09-2012, 15:01:47
    kampanyayı sonlandırma olayını kaldırıyorum tamamen yanlış anlaşılıyor.

Oyüzden öyle bir madde yok gibi davranın

Konudan kaldırılmıştır.

Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına yarışma 1 ay sonra yani 15.10.2012 tarihinde biticektir yarışmayı en yüksek puanla kazanan yarışmacı ödülün sahibi olacaktır.
  • 13-09-2012, 15:03:11
    Konuyu takibe alıyorum. Bu ülkemin insanının yaratıcılığına hayranım bu arada. 1 ay sonra gerçekten vaad edilen hediyeler verilecekse Ogame e başlıyorum iş çıkışı.

Konuyu kapatma hakkınızı editlerseniz üye çekimini kısa sürede tamamlarsınız. Zaten dikkat ettim site yeni site olduğu için oyuna kayıt olanlar eşit haklara sahip olacaklar.
  • 13-09-2012, 15:22:59
    Denizciyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konuyu takibe alıyorum. Bu türklerin yaratıcılığına hayranım bu arada. 1 ay sonra gerçekten vaad edilen hediyeler verilecekse Ogame e başlıyorum iş çıkışı.

Konuyu kapatma hakkınızı editlerseniz üye çekimini kısa sürede tamamlarsınız. Zaten dikkat ettim site yeni site olduğu için oyuna kayıt olanlar eşit haklara sahip olacaklar.
    Doğru haklısınız bu yüzden site açılır açılmaz herkesin eşit hakkı doğsun diye sıkıntı olmamak adına bu uygulamayı seçtim hem reklam hemde tanıtım açısından bizlerinde bu sayede kendimizi geliştirme konusunda fırsat olmuş olacaktır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:22:59 -->-> Daha önceki mesaj 15:06:35 --

Bu arada arkadaşlar 1 ipden sadece 1 kişi kayıt olmaktadır. 2. üye kayıt olduğunda sayılmamaktadır. anlaşıldığında üyelik silinecektir.

Lütfen dikkatli olalım.
  • 13-09-2012, 17:48:48
    Bende kampanyaya katılabilirim güzel düşünce teşekkürler.
  • 13-09-2012, 17:55:19
    teşekkürler sizide bekleriz hızlı davranan şansı yükseliyor.
  • 13-09-2012, 18:08:55
    Üye oldum bakalım kurcalıyorum, nasıl oynanıyor bu diye belki ben alırım ha iphonu