Merhabalar,
Öncelikle şu *********** kılıfı içerisine giren kişiler ''PM'' atmaktan vazgeçsin. Bunca yıldır ticaret ile uğraşıyorum kim *********** kim iyimser kim işini iyi yapıyor R10 üzerinden satış yapan veya dolandırıcıların bırakın dolandırıcıları arkadaşlarını bile hepsini not defterine kayıt eden birisiyimdir. Konuma gelince gerçekten kaliteli, adsense ve hiti iyi derecede olan 1.000 TL değerin de tek bir domain alacağım. Tekliflerinizi ''PM'' olarak iletebilirsiniz. ***** siteler için teklif vermeyin, elimde yeterince ***** sitesi var. Domain üzerinde hiç bir ban veya eskiden yaşanılmış bir sorun olmazsa sevinirim. Başım çok ağrıdı çünkü.
Site adresleri yok aliayseyiseviyormus.com gibi olmazsa sevinirim. Daha düzgün daha zarif, nacizane bir domain arıyorum. Tabii domain anlamlı olursada olur ama mutlaka hiti olmak zorunda. PR Değeri önemli değildir, duruma göre bakarız. Eğer domain gerçekten kaliteli bir domain ise bütçemi biraz daha arttırarak 3.000 TL'ye kadar çıkabilirim.
Hayırlı geceler dilerim...
Site Arıyorum Bütçe 1.000 TL
11
●883
- 07-10-2012, 16:48:03Üyeliği durdurulduAlım devam ediyor,
Konu güncel.
DİPNOT: Bir çok görüşmem oldu ama bir sonuca ulaşamadım. Arkadaşlar sitenin kategorisi ***** dışında önemli değildir baştan belirtiyorum. Aylık geliri Adsense veya logo reklamları içerisin de 50-100 TL veya daha fazla varsa alıp ilgilenmek istiyorum. Günlük tekil hiti 4K-7 K bir site arıyorum. Cimri vs değilim piyasa değerini bilmiyorum ama 5-10 K arası teklifler geldi. Piyasa değeri demek ki budur. - 07-10-2012, 16:52:54Hocam 5k-10k piyasa fiyatı budur demişsinizde. Dikkat edin her 5-10k site aynı değildir. Kalite bakımından.Auswitchx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi günler. - 07-10-2012, 16:55:07Üyeliği durdurulduSitenin kalitesi ile önemli değildir bu işler Google'nin siteye verdiği değer önemlidir. Çok fazla veriyorum bir site için. Ben sadece gelişmiş bir site arıyorum bir film sitesini 2-4 hafta arasında 5 - 7 K arası bir hite bağlıya bilirim. Herkes bağlar ozaman hepimiz bir film sitesini 2 hafta içerisin de 5-10 K yapalım hadi 1.000 TL'ye satalım. Gerektiginden fazla bir ücret veriyorum ayrıca bütçeyi 3 bin'e kadar site kaliteliyse çıkarırım diyorum bunun neresi cimrilik.oceanss13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-10-2012, 17:00:22Yanlış anladınız galiba ben dikkatli olun demek istedim. Spam siteyi satan olabilir diye dedimAuswitchx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-10-2012, 17:02:16Üyeliği durdurulduTeşekkür ederim kardeşim ama benim kastettiğim de spam sitelerdi zaten, bu sitelerden uzağım merak etme.oceanss13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle