• 24-09-2012, 21:22:59
    Merhaba arkadaşlar,

Major Sender toplu eposta bültenlerinizi, gönderimlerinizi yönetmek için en iyi toplu e-posta gönderim yazılımlarından biridir.

Bir masaüstü yazılımı kullanarak kolayca e-posta pazarlamalarınızı yönetmek için, ücretsiz veya tek sefer ödemeli çözümü deneyebilirsiniz.

Ücretsiz sürümün özellikleri deneme amaçlıdır ve sınırlı sayıda mail gönderir.

Major Sender'i benzer yazılımlardan ayıran üstün özelliklerinden bazıları:

DomainKeys Identified Mail (DKIM)
    DomainKeys Identified Mail (DKIM) ile giden e-posta mesajlarını imzalayın. Major Sender'in DKIMplus server modülünü kullanarak, gönderilen e-postalara DKIM imzası ekleyebilir ve Inbox'a düşme oranını çok yukarılara çıkartabilirsiniz.
    Bütünleşik/Gömülü resim desteği
    Tüm e-posta mesajı okuma ile ilgili problemlerden kaçınmak için, dosya eklentili ve resim gömülü bültenler oluşturun.
    Bütünleşik gönderilen resimler eposta açıldığında birçok servis tarafından direk açık olarak gösterilmektedir.
    MySQL Veri Tabanı Bağlantısı
    Her türlü tablo yapısına uygun "DB Connection+" modülü ile müşterilerinizin/üyelerinizin tüm bilgilerini eposta içinde istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.
    Her bir üye için kişiselleştirilmiş e-posta
    Kişiselleştirilmiş mesajlar (“Sayın müşterimiz” yerine “Sayın Ahmet Yılmaz”) gönderin.
    Sayın [value=1] -> "Sayın Ahmet Yılmaz" şekline dönüşür
    Şifreniz: [value=2] -> "Şifreniz: 1234" şekline dönüşür vb..
    Gönderdiğiniz her bir mesaj, e-posta kişiselleştirme kabiliyetlerinden ve e-posta birleştirme özelliğinden dolayı bir diğer gönderilenden farklıdır.
    Tek tık ile abonelikten çıkma bağlantısı ekleyin
    CAN-SPAM Act tarafından istenilen abonelikten çıkma bağlantısını birkaç tıklama ile kolayca eposta içeriğine ekleyebilirsiniz.

Listeden çıkma istekleri Major Sender tarafından otomatik olarak kontrol edilir ve kişi listeden otomatil çıkartılır, ayrıca web tabanlı bir sisteme gerek bırakmamaktadır.
    WYSIWYG HTML Düzenleyicisi
    Mesaj oluşturma işlemi, kod erişimli, CHARSET tanımlı ve tamamen özelleştirilmiş alan sekmeleri ekleyebilen basit ama güçlü bir görsel HTML düzenleyicisi ile gerçekleştirilir.
    Ücretsiz e-posta şablonları
    Kullanıma hazır onlarca şablon içerisinden istediğinizi seçebilir ve içeriğinizi ekleyerek kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.
    Black list
    Otomatik olarak mesajlaşma dışı bırakılacak e-posta veya alan adlarının bir listesini tanımlayabilirsiniz.
    Birden çok SMTP Ayarları [2]
    Farklı SMTP konfigürasyon ayarları yapabilirsiniz. Birden fazla SMTP sunucusu yada farklı kullanıcı adları belirleyebilir ve bu hesaplara eposta gönderim limiti koyabilirsiniz. (örn: 10 GMail hesabı ekleyip her birine 100'er eposta gönderim limiti verebilirsiniz)
    WYSIWYG HTML Düzenleyicisi ve örnek bir eposta şablonu:

GMail üzerinde resimler direk açık, imzalı ve otomatik unsubscribe aktif olarak geldiği örnek:

Lisans ücreti: US$49,95 (87,41 TL) Tek sefer ödemeli

Ödeme şekli 1: Havale/EFT (Garanti) --> lisans anahtarı ödeme işleminden sonra manuel olarak onaylanır, kontrol panelinde "Ürünlerim" bölümünde bulunur.
    Ödeme şekli 2: Paypal --> Lisans anahtarı ödeme işleminden sonra otomatik olarak teslim edilir, kontrol panelinde "Ürünlerim" bölümünde bulunur.

Ödeme için ürünü http://www.majorsender.com/ üzerinde sepete ekleyip işlemlere devam edebilir yada bana ulaşabilirsiniz.

Download Link: http://www.majorshare.com/download/major-sender/ üzerinden hemen indirip "Free Edition" olarak deneyebilirsiniz. [Güncel sürüm v1.8.1]

Her bir lisans, kullanıldığı bilgisayara özgüdür, ikinci bir bilgisayarda kullanılamaz.

Özeliklerinden bazılarını YouTube üzerindeki örnek videolardan görebilirsiniz:
    Playlist: http://bit.ly/Trd9la

Daha fazla ayrıntılar:
    Ekran Görüntüleri: http://www.majorshare.com/products/m...r/screenshots/
    Ücretsiz e-posta şablonları: http://www.majorshare.com/products/m...ail-templates/
    Ekstra Modüller: http://www.majorshare.com/products/m...ender/modules/
  • 24-09-2012, 21:31:29
    Bu aralar tam da böyle bir program arıyordum. Eğer inbox konusunda garanti verirseniz ve de fiyat konusunda revizyon dusunurseniz almayı dusunebılırım. Hayırlı satışlar...
  • 24-09-2012, 21:34:47
    Mac Os X? çalışır mı?
  • 24-09-2012, 21:44:38
    detcortex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu aralar tam da böyle bir program arıyordum. Eğer inbox konusunda garanti verirseniz ve de fiyat konusunda revizyon dusunurseniz almayı dusunebılırım. Hayırlı satışlar...
    Inbox gönderim yapacağınız sunucu/IP yada servislere bağlı olduğu için garanti verilemez yazılım üzerine. Yine de DKIM imzalaması sayesinde normalde Spam olarak değerlendirilebilecek epostalar Inbox'a düşebilir GMail ve Yahoo gibi DKIM imzalamasına önem veren servislerde.

Yine yazılımın iyi olduğu bir nokta olan SpamScore ve spamassassin'in verdiği değerlerde çok düşük(düşük iyidir) hatta eksi değerlerde puanlar alabilmektedir.

Fiyat sabittir, dolar kuru 1,75 olarak hesaplanmaktadır.

tvshop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mac Os X? çalışır mı?
    Malesef, sadece Windows işletim sistemleri için.
  • 24-09-2012, 22:47:08
    Üyeliği durduruldu
    200k Mail Listesini Kayıt Ettiğimiz Zaman Sorunsuz Bir Şekilde Gönderir mi ve İnbox Garantisi % Kaç Fiyat Konusunda En Son Ne Olur Detaylı Bir Şekilde PM Alabilir miyim?
  • 24-09-2012, 23:26:04
    Türkçe arayüz desteği var mı?
    10.000 maili ne kadar zamanda gönderir?
    Yazılımın orjinal menşei neresidir? Destek sistemi var mı?
  • 27-09-2012, 00:29:40
    CedkaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    200k Mail Listesini Kayıt Ettiğimiz Zaman Sorunsuz Bir Şekilde Gönderir mi ve İnbox Garantisi % Kaç Fiyat Konusunda En Son Ne Olur Detaylı Bir Şekilde PM Alabilir miyim?
    200k mail adresini sorunsuz bir şekilde yazılıma ekleyebilirsiniz ve sunucunuza bağlı olarak sorunsuz bir şekilde gönderim yapabilirsiniz. Yüksek boyutlardan dolayı ortaya çıkan kasma performansı en iyi hale getirilmiştir. Inbox ile ilgili önceki mesajımda bilgi vermiştim.
  • 27-09-2012, 22:39:01
    kontrex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Türkçe arayüz desteği var mı?
    10.000 maili ne kadar zamanda gönderir?
    Yazılımın orjinal menşei neresidir? Destek sistemi var mı?
    Türkçe arayüz henüz yok, taleplere göre eklenebilir.
    10.000 maili, eğer yazılımı gönderim yapacağınız sunucu üzerine kuracaksınız, mailin sunucuya ulaştırılması sırasında geçen gecikme olmayacağı için seri bir şekilde gönderim yapılabilir, ortalama 20-30dk arası sürecektir.

Yazılımın geliştiricisi benim, desteği MSN, eposta ve ticket sistemi ile veriyorum.
  • 28-12-2012, 15:18:43
    Üyeliği durduruldu
    Programı bugün satın aldım. İşe yaradığını düşünüyorum. Detaylı ayarlama yapabilmek iyi bir şey. Listeleri içeri alırken filtrelemesi oldukça faydalı yani google adres defterimi dışarı aktarıp programın içine alırken temizlik yaparak alıyor ad soyad vs. bilgilerini temizliyor. Türkiye'deki hostların mail limitleri çok düşük olduğu için programa abanamadım saatte 100 posta olarak ayarladım çatır çatır gidiyor. Güzel olmuş. Elinize sağlık aldığıma memnun kaldım. Lakin siteniz kapanırsa veya size bişey olursa siteniz kapandığında login sistemi devre dışı kalır mı bir tek bu düşündürdü açıkçası. Onun dışında program için teşekkür ederim.