Galatasaray'a Karşı 10 Kişi Defasn Yapan Takım Kimdir?
30
●2.003
- 20-09-2012, 15:36:25Tamam iyi oynadınız da bu zannediyorum ki duran top .s Artık bu oyunları ülke olarak puanlara çevirmemiz lazı yoksa bir değeri kalmıyor bana göre . O kadar gol pozisyonuna giriyorsak atacaksın 1 tane . Hakem penaltıyı da vermedi ama yapılcak birşey yok Braga açı daga önemli bana göre eğer 3 puan alınamazsa işler daha zor olur temsilcimiz adına ..
- 20-09-2012, 16:11:31Manu yapması gerekeni yapmış abartılacak birşey yok ama eski futbolcusu bunu söyleyince garip oluyor haliyle
GS guruptan çıkar inş.
- 20-09-2012, 17:53:52Avrupa kupasında Galatasaray olur Galatasarayımız. Gel gelelim trajikomik bir olaydan öte bir konu değilsyf01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pozısyon muhtemelen kornerdi. Man.unıted lı hıc bır futbolcu oyle bır acıklama yapmamıstır bunuda bızımkıler cıkartmıstır
+ oldu ki atak yeıd Man.unıted herhangı bır takımdan. Takım halınde savunma yapabılıyorsa bu kucumsenecek degıl ornek alınacak bır durumdur
- 20-09-2012, 18:55:18Bu alan savunması kornerde ve duran toplarda oluyor ama Türkiyede hala adam adama savunma olduğu için resim garip gelmiş arkadaşlaraMaharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-09-2012, 19:11:22Öncelikle bir Fenerbahçe taraftarı olarak Galatasaray'ı dünkü performansından dolayı tebrik ederim ancak futbol bir takım oyunu yeri gelir 10 kişi ile hücum yapılır yeri gelir defans yapılır.Kimse yanlış anlamasın amacım kötülemek değil isterse Galatasaray'ın 20 topu direkten dönsün, 10 topu çizgiden çıksın, 5 tane penaltısı verilmesin, %80 topla oynasın gol atan takım kazanır.Futbol netice oyunu skor üretemediğin taktirde istersen rakibi maymun et yinede sonuca gidemezsin.Tekrardan tebrik ederim Galatasaray'ı bu keyifli oyunu için.

GS guruptan çıkar inş.
pozısyon muhtemelen kornerdi. Man.unıted lı hıc bır futbolcu oyle bır acıklama yapmamıstır bunuda bızımkıler cıkartmıstır