• 17-09-2012, 16:58:51
    Merhaba arkadaşlar;
    Aranızda YGS LYS'ye hazırlanan var mı bilmiyorum ama şimdi açtığım konu tam onlara göre.
    Ben Dershaneye gidememiştim zaman uymadı onun yerine dershaneden daha çok yarar sağlayan YGS LYS eğitim setini aldım sınava kadar hazırlanıp mühendisliği kazandım
    Elimde duracağına sizin de faydalanmanızı isterim. Onun yanında elimde 50'ye yakın ekol pianalitik gibi kaynakların her derse ait soru bankası çözümlü soruları konu anlatımları vardır hiç bir tane bile soru çözülmemiştir sıfırdır onlarıda uygun fiyattan vereceğim eğitim seti 276 DVD Ve çok iyi anlatım mevcuttur kendi planınızı yaparak istediğiniz üniversiteyi rahatlıkla kazanmaya ne dersiniz? Bildiğiniz gibi Dershanelerin eğitim düzeyi verdiği eğitim insanın cebindeki parayı almakla meşguldür artık dershaneler de kalkacaktır yıllardan beri kazandırmaya devam eden bu eğitim setini deneyin pişman kalmayacaksınız..

Piyasa değeri ve detayları;
    http://www.egitimseti.net/default.asp?git=9&urun=96713

Ben size kitapları ve eğitim setini çok uygun fiyattan vereceğim..
    İsteyene sadece YGS FİZİK Eğitim seti Sadece YGS Matematik eğitim seti Sadece LYS Edebiyat seti şeklinde de verebilirim..

Şimdiden sınavı kazanmanızı umut ediyorum..

Not/ EĞİTİM SETİ ESKİ DEĞİLDİR YENİ MÜFREDAT'A UYGUNDUR.
  • 20-09-2012, 17:44:58
    son olur nedir hocam
  • 20-09-2012, 17:47:46
    Six Pack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    son olur nedir hocam
    Kitaplar+Eğitim seti toplam değeri 1.000 tl oluyor ama hepsini 400'e vermeyi düşünüyoruz..
    Kazandırma garantisi olan seti istanbul içi elden teslim verebilirim..
  • 20-09-2012, 17:50:19
    Ygs türkçe - tarih - coğrafya konu anlatımlı yada test şeklinde kitap olarak varsa kardeşime almayı düşünüyorum. Uygun fiyatı pm atarsanız sevinirim belirttiğim kitapların
  • 20-09-2012, 23:06:23
    YGS Türkçe Tarih Coğrafya Konu anlatımı + Soru bankası şeklinde "BOYSTAR" Adlı kullanıcı ile anlaştık..
    Satışımız devam ediyor..
  • 21-09-2012, 23:50:54
    "Six Pack" adlı kullanıcıya;

YGS FİZİK-MATEMATİK
    LYS FİZİK-MATEMATİK

Ürün seti gönderilecektir
    bu ürün seti için anlaşılmıştır.. Kesin anlaşma rezervedir..

Satışlarımız 1. kalite dershaneden daha iyi eğitim fırsatı vermeye devam ediyor..
  • 22-09-2012, 00:07:53
    Üyeliği durduruldu
    ygs + lys fizik soru bankası konu anlatımı dvd fiyat pm alabilirmiyim.
  • 22-09-2012, 00:27:30
    Üyeliği durduruldu
    276 DVD tüm derslere ait ise fiyat alabilir miyim?
  • 22-09-2012, 13:43:34
    trbaykus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ygs + lys fizik soru bankası konu anlatımı dvd fiyat pm alabilirmiyim.
    Hepsinin fiyatını gönderdim..

Gmail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    276 DVD tüm derslere ait ise fiyat alabilir miyim?
    Size de mesaj gönderilmiştir..

Satışlarımız devam etmektedir.. Siz sadece buraya istediğiniz kitabın ygs mi lys mi konu anlatımımı soru bankasımı dvd anlatımımı hangisini istiyorsanızsa yazın biz piyasanın çok altı fiyatında gönderelim..