Arkadaşlar ,İstanbul'da şurası tam sevgiliyle gidilecek rahat edilecek bir ortam diyebileceğiniz yerleri merak ediyorum.
Avrupa yakası - anadolu yakası önerileri olan, hem gezilecek hem yemek yenilebilecek it kopuktan uzak, 'abi bi gül al benden olsun dünya güzeli ablama ' diyen şoparlardan uzak yer & mekan tavsiyelerinizi bekliyorum.
İstanbul'da Sevgiliyle Gidilecek yer & mekan tavsiyesi
26
●25.683
- 16-09-2012, 20:04:39Üyeliği durdurulduoraya gittik hocam,daha başka deniz görür öğle vakti gidilebilecek yerler lazımcArsi12bjk1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:58:00 -->-> Daha önceki mesaj 19:57:04 --
Çamlıca düşünüyorum aslında ama altta araba olmayınca zor mu olur acaba ?LordEspoir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:04:39 -->-> Daha önceki mesaj 19:58:00 --
nette gezerken mihribat korusu diye bir yer buldum ama çok güzel demişler bilen giden var mıdır acaba ? - 16-09-2012, 21:48:51Üyeliği durduruldutesekkurler hocam.JoEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isim olarak bilemiyorum ancak suleymanıye camının aynı şekilde arka tarafında bir restaurant tarzı bir yer vardı merdıvenlerden ınıp gırıyorsun sanırım bahsettıgınız yer orası ancak orası bır haylı pahalıydı dıye hatırlıyorum. ( yaklasık 2 sene önce )sys-tem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:48:51 -->-> Daha önceki mesaj 21:35:06 --
bu arada yarın için fanatik bir Galatasaraylı olarak fenerbahceye gıtmeye karar verdım.Happy Moons veya Benzin'e gireriz heralde. Sonrası içinde bakalım florya aklıma yatanlardan
- 16-09-2012, 21:49:05Üyeliği durduruldumalta köşküne gittiniz mi hiç? Beşiktaşta bu arada mekan.