• 16-09-2012, 00:14:08
    Merhaba arkadaşlar bir projem var. eğer tabi ilgi olursa. Olmaz ise Yapcak bişey yok

ofis kurcam arkdaşlar. ofis benden kira vs. . . yer istanbul Pendik. yapcamız işleri sıralayım buna göre talep olursa yapalım. değerlendirelim .

1. Hosting vps satış
    2. alan adı satış
    3. webtasarım (wordpress php ve azda olsa flash bilsin )
    4. seo hizmeti.
    5. grafik (kartvizit, broşür vs.)
    6. SİZDE ÖNEREBİLİRSİNİZ

konuya mesaj atıcak kişiler 6 konuyada hakim kendine güvenmesi gerek .

diyceksiniz sen napıcan kardeş. BEN alcam elime çanta paazarlama satış portföy oluşturcam firma firma gezicem ilan dağıtıcağım ürünler hakkında bilgi vericeğim. gelicek olan arkadaş. oturcak işleri takip edicek . yaptımız her işten %40 alıcak. neden %50 deil ofis masrafları vs için. istanbul anadolu yakasında böyle bir eksiklik var tutarmı bence tutabilir tutar demeyim . siz nediyosunuz bakalım ?
  • 02-10-2012, 10:30:54
    NeuStar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar bir projem var. eğer tabi ilgi olursa. Olmaz ise Yapcak bişey yok

ofis kurcam arkdaşlar. ofis benden kira vs. . . yer istanbul Pendik. yapcamız işleri sıralayım buna göre talep olursa yapalım. değerlendirelim .

1. Hosting vps satış
    2. alan adı satış
    3. webtasarım (wordpress php ve azda olsa flash bilsin )
    4. seo hizmeti.
    5. grafik (kartvizit, broşür vs.)
    6. SİZDE ÖNEREBİLİRSİNİZ

konuya mesaj atıcak kişiler 6 konuyada hakim kendine güvenmesi gerek .

diyceksiniz sen napıcan kardeş. BEN alcam elime çanta paazarlama satış portföy oluşturcam firma firma gezicem ilan dağıtıcağım ürünler hakkında bilgi vericeğim. gelicek olan arkadaş. oturcak işleri takip edicek . yaptımız her işten %40 alıcak. neden %50 deil ofis masrafları vs için. istanbul anadolu yakasında böyle bir eksiklik var tutarmı bence tutabilir tutar demeyim . siz nediyosunuz bakalım ?
    Ofis nerede olacak hocam? Gözüne kestirdiğin yer var mı, bu iş için?
  • 02-10-2012, 11:41:52
    Üyeliği durduruldu
    web ajansı haricinde e-ticeret sektörüne girmeyi düşünürseniz ulaşabilirsiniz bana, kartaldayım bende
  • 02-10-2012, 11:43:19
    ankaradan böyle bi işe girmek isteyen bana ulaşabilir.
  • 02-10-2012, 11:57:56
    BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    web ajansı haricinde e-ticeret sektörüne girmeyi düşünürseniz ulaşabilirsiniz bana, kartaldayım bende
    homeoffice dedikleri türden projeler yürütülebilir, Pendikteyim bende. Düşünürseniz gelirim.
  • 02-10-2012, 12:01:22
    Üyeliği durduruldu
    Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    homeoffice dedikleri türden projeler yürütülebilir, Pendikteyim bende. Düşünürseniz gelirim.
    hangi alanda home office ilerlenilecek , web alanıyla ilgiliyse home office yürütülebilir

e-ticaret alanında ofis kurma aşamasındaydım bende, ancak sıfırdan kurmak yerine bu sektörde faliyet içinde birileri ile ortak olmak en mantıklısı
  • 02-10-2012, 12:05:16
    BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hangi alanda home office ilerlenilecek , web alanıyla ilgiliyse home office yürütülebilir

e-ticaret alanında ofis kurma aşamasındaydım bende, ancak sıfırdan kurmak yerine bu sektörde faliyet içinde birileri ile ortak olmak en mantıklısı
    homeoffice e-ticaret düşüncem vardı. tabi işin stratejisine göre yer mekan vs. tercih edilir, benimkisi ürüne el değmeden kargo tedarikçiden alıp adrese ulaştırmasıydı, 2 adet sekreter(banka tedarikçi kargo destek sipariş ağını yönetecek) bir kişi ise yazılım reklam işleriyle uğraşacaktı. (: