• 03-09-2012, 10:37:21
    Üyeliği durduruldu

Beytüşşebap'tan acı haber: Şehit sayısı 10

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında silahlı çatışma yaşandı. Çatışmada 9 güvenlik görevlisi şehit oldu. Sabah saatlerinde hastaneden bir şehit haberi daha geldi.

Beytüşşebap ilçe merkezinde saat 22.00 sıralarında polis ve askeri noktaları hedef alan teröristler, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle ilçede çatışma yaşandı. Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, PKK'lı teröristlerin Beytüşşebap ilçesi çevresindeki askeri üs bölgelere uzun namlulu silah ve roketatarlarla düzenledikleri saldırıda 9 güvenlik görevlisinin şehit olduğu, çoğu hafif olmak üzere 8 güvenlik görevlisinin de yaralandığını söyledi.

Sabah saatlerinde hastaneden bir şehit haberi daha geldi.
    Çatışma sırasında çok sayıda teröristin de öldürüldüğünü belirten Vali Özkan, havanın aydınlanmasıyla birlikte yapılacak çalışma sonrasında etkisiz hale getirilen terörist sayısının da belirleneceğini ifade etti.

Çatışmadan ilk Görüntüler

http://www.youtube.com/watch?v=FJCzIgpWDdQ

http://www.youtube.com/watch?v=9g265...layer_embedded
  • 03-09-2012, 11:11:33
    Çok üzgünüm, yakın arkadaşımın kardeşide şehit düştü. Yeni uzman çavuşdu..

En son bayramda telefonda görüşmüştük..

Allah sabır versin...
  • 03-09-2012, 11:23:14
    Her tabuta bayrak yok

Milli değerler, bayramlar derken şehit cenazelerine bayrak konmasını engelleyen bir hükümetle karşı karşıyayız. Acizler ancak izlemeyi bilirler. Tek bildikleride makarna dağıtıp insanları susturmak.

Orda şehit olan herkes benim en az anam babam kadar yakın bana. En az aileleri kadar üzgünüm. Şehit acısınıda iyi bilirim. Mekanları cennet olsun ama vatan sağ olmasın. Vatan sağ olsun dediğimiz, susmayı bildiğimiz için bu haldeyiz. Sindirildik iyice o teröristlerden daha fazla suçlu olan bizleriz. Allah yalnızca ailelerine sabır versin, aynı acıyı acizlere, teröre yaltaklık edenlere, elinde yetki olupta sadece izleyenlere kat be kat versin. Çoluk çocuklarından çıkarsın
  • 03-09-2012, 11:25:35
    Üyeliği durduruldu
    Milletimizin Başı Sağolsun Yakınarına Allah Sabır Versin Şehitlerimizin Ruhu Şad Olsun Rabbim Efendimizin Sancağı Altında Onlarla Birlikte Toplanmak Nasip etsin.
  • 03-09-2012, 11:29:01
    Üyeliği durduruldu
    sectumsempra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yapılacak şey basit.kürtlerin tamamını yok etmeye başlayacaksın bak bakalım pekeke kalıyormu.
    şerefsizler hepsi bir bunların.her kürdün içinde vardır ya pkk yada kürdistan sevgisi.kıracaksın beşikden mezara.
    Size bir sey diyemiyorum malesef... Ohaaa yani. Boyle dusunenlerin basindaki akillardan suphe ederim !

Not: Ben ne Turkum, ne de Kurtum. Ama yukarida soylediklerinizz cahicle bir sey !
  • 03-09-2012, 11:42:03
    Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Size bir sey diyemiyorum malesef... Ohaaa yani. Boyle dusunenlerin basindaki akillardan suphe ederim !

Not: Ben ne Turkum, ne de Kurtum. Ama yukarida soylediklerinizz cahicle bir sey !
    Geçicen artık o cahilce mahilce muhabbetini adam asıl çıkış yolunu gayet güzel söylemiş.
    Bunlara ekmek verenide yol verenide geberticeksin.
  • 03-09-2012, 11:44:39
    Üyeliği durduruldu
    Allah rahmet eylesin

VATAN SAĞOLSUN
  • 03-09-2012, 11:48:38
    çok şeyler yazmak istiyorum ama yazamıyorumm.Halen devlet neyi bekliyor kaç tane kardeşimiz abimiz şehit oldu halen neyi bekliyorlar. her şehit düşmesinde canım yanıyor artık haberlere bakamaz oldum şehit haberi görerim diye.
  • 03-09-2012, 11:50:49
    Üyeliği durduruldu
    Yine diyorum yine savaşa karşı bir toplum olsakta hak edene vereceksin cezasını Suriye,Irak,İran bu ülkeler artık TÜRKİYE kim öğretilmesi gerek adamların en çok şehit ettikleri hükümet acaba daha ne kadar bekleyecekler o analar babalar ağlarken hiçmi vicdanları sızlamıyor yazık yaa 20 yaşında gepe genç evlatlar çapulcu diye tabir edilen avuç kadar soysuz neydi belirsiz kişilerce öldürülüyor