Merhaba,
Bitmeyen Kartuş ürünlerinde bir çok R10 luya hizmet verdik. Piyasada bir çok üretici bulunmaktadır.
Fakat R10 benim için önemli bir site oldugundan fiyatları daha makul a indirmekteyim.
Bana konu içinden model belirtirseniz. Veya ne için kullanacagınızı ona göre yardımcı olabilirim.
Şu an diyarbakırın %80 Fotoğrafcısı bizim makineleri ve Kağıtlarımızı kullanmaktadır.
Bizden fiyat almadan başka firmaya danışmayın
Yazıcının yanında bulunan apart(tanklar)ile Yazıcı hortum aracılıgı ile sürekli besler.
Bitmeyen Kartuş Nedir
Firmamız tarafından ithal edilen "Bitmeyen Kartuş Sistemleri" yazıcılara montaj edilir.Sistemin içinde yaklaşık 30'ar kartuşluk (modellere göre farklılık gösterebilir) Mürekkep mevcuttur. Kartuşlarda bozulma ve kalitesiz baskı alma riski yoktur.
Çok düşük maliyetlere binlerce sayfa kaliteli çıktı alınabilir.Tanklardaki mürekkep bittiğinde kendiniz kolayca dolum yapabilirsiniz.
Bu sistemle "0" (sıfır) Yazıcılar ile birlikte satılıyor ve 2 yıl hem yazıcı hemde sistem garantilidir.
Ürün çeşitleri
Bitmeyen KArtuşlu yazıcılar
Dolan Tonerler
Dolan Kartuşlar
Mürekkepler
Fotoğraf Kağıtları
Muadil Kartuşlar
vb. BAskı ürünleri
Sanal pazar dükkanı :
http://www.sanalpazar.com/dukkan/Tutak-Bilisim__u311984
www.tutakbilisim.com
Kadir TUTAK
542 5308748
Bitmeyen Kartuş Sistemli Yazıcılar - Tüm ürünler ( En ucuz Fiyat Garantisi - R10 a Özel)
42
●5.106
- 02-08-2012, 19:47:20
- 04-08-2012, 21:54:18Üyeliği durdurulducanon mg 2150 canon aldım ev kullanıcıları için iyi değil tavsiye etmem
çok çabuk bitti kutudaki mürekkepler artı hep sıkıntı yaşatıyor rahat bir kullanımı yok - 05-08-2012, 09:12:51cihazınızı buraya yollamanız takma ücreti birde üstüne kartuşlarınız tıkalı ise basrafı sıfır üründen daha fazla tutacaktır.Acetone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
size tavsiyem sıfır almanız.
kutudaki mürekkepler en azından 6000 saya baskı demek 6000 sayfa renkli 1 tl den 6 milyar para ederi var. fotoğraf çıkardıysanız en az 2500 fotoğraf demek. 50 kuruştan söylersek 1.250 lira eder.safakuygur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dolumu sadece 35 lira daha ne diyebilirimki... gidin dışarda çıkarsanıza 6000 sayfayı - 10-08-2012, 19:06:49Cnaon mp 280 150 TL
Canon Mx 360 260 TL
Bu fiyatlar R10 a özel fiyatlardır. Kesinlikle hiç bir yerde bu fiyata bulunamayacagını garanti ediyorum.