• 14-12-2008, 23:59:08
    arkadaslar ben yurt disindayim ve ucuza 1 TO luk web server buldum .. ama nasil kullanildigi hakkinda bir bilgim yok .. ben o server da dosya paylasimi yapmak için alicam .. ethernet ve usb ile baglntisi var .. acaba baglandikdan ve kurdukdan sonra IP numarasiyla internette dosya paylasimina basliyabiliyormuyum ? yoksa ayriyetten bisheylerdaha yapmam gerekiyor mu ? yardimci olursani sevinirim...
  • 15-12-2008, 00:01:10
    Üyeliği durduruldu
    yazıların tamamını kalın yazmak kurallara aykırı, banlanabilirsin
  • 15-12-2008, 00:12:02
    sunucuoptimizasyon.com
    Servere ethernet ve usb girişi mi ?

Siz bence birşeyleri yanlış anlamışsınız
  • 16-12-2008, 15:05:30
    kusura bakma kalin yazmaam bidaha ...
    ya server dahiili bir hdd gibi ... bilgisayara ethernet veya usb ile baglana biliyor özllikleri sunlardir: fransizca yaziyor ama anlarsiniz iste ..

Alıntı
    SYNOLOGY INC. Disque Dur Externe 3.5'' Serveur NAS DS207+ SATA - 2000 Go - GigaEthernet
    Disque Dur Externe 3.5'' Serveur NAS DS207+ SATA - 2 x 1000 Go - GigaEthernet
    # Un serveur 9-en-1, idéal pour la maison et les petites structures : Serveur d'impression
    # Serveur de fichiers (dosya server'i dmk)
    # Serveur de sauvegarde
    # Serveur FTP
    # Serveur de photo
    # Serveur Web (PHP, MySQL)
    # Station de téléchargement (download alani dmk)
    # Serveur multimédia
    # Serveur iTunes
    bilgileri bunlardir serverin .. nasil kullanildigi hakkinda bilgi alamk isterim eger kullanan veya bilen varsa ..
  • 16-12-2008, 15:12:43
    sunucuoptimizasyon.com
    Bu makinayı evinizde iyi bir bağlantı varsa server olarak kullanabilirsiniz
  • 16-12-2008, 15:17:25
    bu konularda bilgisiz oldumu için soruyorum af buyurun benim 8000kps baglantim var evde .. bunu bilgisayara bagladiigmda içine attigim mp3 veya filmleri birileriyle paylashmak istedigimde nasil olacak IP numarisyla mi çalisiyor ? ve ayni host gibi sitemi de içine koyabilirmiim ?
  • 15-01-2009, 00:01:48
    son soruma hala cvp veren olmamis
  • 15-01-2009, 04:16:46
    halil_37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu konularda bilgisiz oldumu için soruyorum af buyurun benim 8000kps baglantim var evde .. bunu bilgisayara bagladiigmda içine attigim mp3 veya filmleri birileriyle paylashmak istedigimde nasil olacak IP numarisyla mi çalisiyor ? ve ayni host gibi sitemi de içine koyabilirmiim ?

Tabi öncelikle makineye Türk Telekomdan SABİT İP alman gerekli

Bağlantın sorun çıkarmaz ancak öncelikle bir sunucu programı yüklemelisin(linux versiyonlarından herhangi biri yada windows server).Makineye bir server programı yükledikten sonra mysql,apache,mail,ftp gibi servisleri kuruyorsun.Bunları hallettikten sonra gerekli ayarları yaptığında makinede ki dosyaları SABİT İP'in ile internete çıkarıp,yayınlayabilirsin.
  • 16-01-2009, 18:16:25
    CemVural adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tabi öncelikle makineye Türk Telekomdan SABİT İP alman gerekli
    Bağlantın sorun çıkarmaz ancak öncelikle bir sunucu programı yüklemelisin(linux versiyonlarından herhangi biri yada windows server).Makineye bir server programı yükledikten sonra mysql,apache,mail,ftp gibi servisleri kuruyorsun.Bunları hallettikten sonra gerekli ayarları yaptığında makinede ki dosyaları SABİT İP'in ile internete çıkarıp,yayınlayabilirsin.
    saolasin CemVural... mantigi anladim simdi ... peki bu mysql,apache,mail,ftp gibi programlari kimler yukler ? yükleyen birini bulabilirmiyiz ?