server alicam yardim !
8
●586
- 14-12-2008, 23:59:08arkadaslar ben yurt disindayim ve ucuza 1 TO luk web server buldum .. ama nasil kullanildigi hakkinda bir bilgim yok .. ben o server da dosya paylasimi yapmak için alicam .. ethernet ve usb ile baglntisi var .. acaba baglandikdan ve kurdukdan sonra IP numarasiyla internette dosya paylasimina basliyabiliyormuyum ? yoksa ayriyetten bisheylerdaha yapmam gerekiyor mu ? yardimci olursani sevinirim...
- 15-12-2008, 00:12:02Servere ethernet ve usb girişi mi ?
Siz bence birşeyleri yanlış anlamışsınız - 16-12-2008, 15:05:30kusura bakma kalin yazmaam bidaha ...
ya server dahiili bir hdd gibi ... bilgisayara ethernet veya usb ile baglana biliyor özllikleri sunlardir: fransizca yaziyor ama anlarsiniz iste ..

bilgileri bunlardir serverin .. nasil kullanildigi hakkinda bilgi alamk isterim eger kullanan veya bilen varsa ..Alıntı
- 16-12-2008, 15:12:43Bu makinayı evinizde iyi bir bağlantı varsa server olarak kullanabilirsiniz
- 16-12-2008, 15:17:25bu konularda bilgisiz oldumu için soruyorum af buyurun
benim 8000kps baglantim var evde .. bunu bilgisayara bagladiigmda içine attigim mp3 veya filmleri birileriyle paylashmak istedigimde nasil olacak IP numarisyla mi çalisiyor ? ve ayni host gibi sitemi de içine koyabilirmiim ?
- 15-01-2009, 04:16:46halil_37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi öncelikle makineye Türk Telekomdan SABİT İP alman gerekli
Bağlantın sorun çıkarmaz ancak öncelikle bir sunucu programı yüklemelisin(linux versiyonlarından herhangi biri yada windows server).Makineye bir server programı yükledikten sonra mysql,apache,mail,ftp gibi servisleri kuruyorsun.Bunları hallettikten sonra gerekli ayarları yaptığında makinede ki dosyaları SABİT İP'in ile internete çıkarıp,yayınlayabilirsin. - 16-01-2009, 18:16:25saolasin CemVural... mantigi anladim simdi ... peki bu mysql,apache,mail,ftp gibi programlari kimler yukler ? yükleyen birini bulabilirmiyiz ?CemVural adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

benim 8000kps baglantim var evde .. bunu bilgisayara bagladiigmda içine attigim mp3 veya filmleri birileriyle paylashmak istedigimde nasil olacak IP numarisyla mi çalisiyor ? ve ayni host gibi sitemi de içine koyabilirmiim ?