Şu adsense çekine bakın !!!
125
●8.317
- 12-12-2008, 09:56:51Üyeliği durdurulduWallaha bilmem de Adam harbi kazanmış bence
- 12-12-2008, 10:00:33r10 üyeleride insallah bu kadar kazanir.AkyaziGroup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-12-2008, 10:08:22Üyeliği durdurulduAynen arkadaşlar biz istemezmiyiz bu kadar kazanmayı
- 12-12-2008, 10:13:32Google adsense o zamanlar yeniydi. Piyasaya girebilmek için fazlasıyla veriyordu. Bizde Türkçe içerikli sitelerimizden günde 900$ kazanıyorduk mp3 sitesinden. 2005'de "Öss sonuçları" kelimesinde lider idim. Siteyi kapatıp sadece adsense koymuştum o gün. 1 günde 1442$ kazanmıştım ve google ödeme yapmıştı
O günlerden hatıra Screen almıştım. bir ara ekleyebilirim bende foruma. Şu an google aylık 2000$'ı geçen hesabı kapatıyor yada incelemeye alıyor. Bir kusur bulup şutluyor.
Artık yabancılarda bu kadar kazanamıyor çok büyük ve eski siteler dışında. Herkez farklı arayışlar içinde. Yahoo çöküşe girdi. Adsense ile rekabet edecek durumda degil. Goolge rakipsiz kalınca tüm muslukların suyunu kapattı.Kendi elemanlarını işten çıkartıyor. 3 kuruş zor kazanıyr onuda webmastera neden versin ki. Webmaster alışmış zaten az kazanmaya. Gidecek başka yeri yok çünkü....
Amerikan Rüyası bitmek üzere. 20 ocaktan sonra OBama başkanlık koltuğuna oturunca, halkın beklentilerini bir an önce yerine getiremezse ki getiremeyecek gibi gözüküyor. O zaman marketler yağmalanmaya başlayacak. Amerikan halkı rekor işsizlik ile karşı karşıya. - 12-12-2008, 10:14:06Üyeliği durdurulduYoutube Google ın değilken youtube un kazandığı daha yüksektir bence
O günlerden hatıra Screen almıştım. bir ara ekleyebilirim bende foruma. Şu an google aylık 2000$'ı geçen hesabı kapatıyor yada incelemeye alıyor. Bir kusur bulup şutluyor.