• 11-07-2013, 03:41:24
    D3LpHi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    scripti alan arkadaşlar bot varmı scripte
    Botu var hocam.. Sistemini tam bilmiyorum ama bir tür havuzdan çekiyor oyunları sanırsam yalnız botta şu sıkıntı var eğer bottaki resim ile yayınlar isen ne yazık ki yayında yeterli görüntü kalitesi elde edemiyorsunuz,çünkü resimler küçük sitede yayınlanırken de boyutu büyütülünce iyi durmuyor bulanık duruyor.Çözüm olarak oyunun ismi aratılıp Google'dan bir başka oyun sitesinden uygun boyutta resim yüklenebilir aslında deneyem yarın ..

    Şimdilik el ile ekliyorum ben...

    Yalnız scprit çok güzel botlar bırakmıyor sitenin peşini küçük bir güncellemeyi dahi indexliyeceğiz diye .
  • 11-07-2013, 03:54:36
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    chrome tarayıcıda problem var hocam. Facebook uygulaması yaptım. Fakat chrome haric diğer tarayıcılarda uygulamaya tıklanabiliyor. Chromede bu olayı düzeltmek gerek. Acil yardım lütfen uygulama adresi https://apps.facebook.com/oyunruzgar/
    Ayrıca ssl sertifikası aldığım halde https://www.oyunruzgari.com/ giriş yaptığımda güvenli olmayan kodlar bulunuyor diye site bu şekilde gösteriyor. Bu kanıya da chrome de sağ üstte engellenen kodların kaynağı olarak bu linki veriyor.https://support.google.com/chrome/answer/1342714?hl=tr ("Bu sayfada güvenli olmayan içerik var.") başlıklı konuya değiniyor. (Çözüm olarakta; Web geliştiricisiyseniz, ingiliz anahtarı menüsüne gidip Araçlar > JavaScript Konsolu'nu seçerek sitenizdeki güvenli olmayan komut dosyalarını görebilirsiniz. Sorunlar bazen kötü hazırlanmış uzantılardan veya güvensiz CSS/Flash içeriklerinden kaynaklanabilir.) diyor. Acaba bunu düzeltmeme yardımcı olabilirmisiniz? sanırım js kodlarından yapıyor. Uygulama her yerde düzgün çalışsın istiyorum. SSL ve statik ip aldım boşa gitmez umarım.
  • 13-07-2013, 10:57:15
    arkadaşlar bnde 3d Oyunlar Hala çalışmıyor yardımcı olabilecek varmı acaba ?
  • 13-07-2013, 11:48:46
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    2 adet lisans alacağım PM de attım geri donuş olmadı ?
  • 13-07-2013, 14:39:27
    Alıntı
    Korty 2 adet lisans alacağım PM de attım geri donuş olmadı ?
    merhaba özel mesaj kutun dolu olduğu için mesaj gönderemiyorum sana.

    Alıntı
    CemUter : arkadaşlar bnde 3d Oyunlar Hala çalışmıyor yardımcı olabilecek varmı acaba ?
    ne gibi bir sıkıntı yaşıyorsun?

    Alıntı
    S3D4T Chrome fb app sıkıntısı :
    iligilenicem en kısa zamanda

    Alıntı
    SafeMod Hocam bir daha güncelleme olur ise ricam Oynanma tuşlarına W A S D tuşlarını tek tuş olarak eklemeniz tuş sayısı fazla olunca kayma yapıyor.
    Tamam eklerim.
  • 13-07-2013, 18:06:35
    MustafaUZUN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

    ne gibi bir sıkıntı yaşıyorsun?

    .
    çalışmıyor hocam 3d unity oyunlar ftp ye yuklüyorum link oalrak yazıyorum gereksinimlerden 3d yı secıyom ama calışmyıor
  • 13-07-2013, 18:37:14
    CemUter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    çalışmıyor hocam 3d unity oyunlar ftp ye yuklüyorum link oalrak yazıyorum gereksinimlerden 3d yı secıyom ama calışmyıor


    Son güncellemeyi edindiysen eğer, unity oyunları artık ftp atmana veya link olarak eklemene gerek yok direk Upload seçeneği ile panelden yükleyerek çalıştırabilirsin.
  • 14-07-2013, 09:10:00
    Merhaba. bir oyun swf linkini direkt admin panelden oyun ekleden ekledigimizde sunucuya çekemiyormu? denıyorum sunucuya cekemıyorum. Mecbur ındırıp kendı lınkımı eklemem gerekıyor. Upload Error... dıyor.
  • 14-07-2013, 17:22:46
    Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba. bir oyun swf linkini direkt admin panelden oyun ekleden ekledigimizde sunucuya çekemiyormu? denıyorum sunucuya cekemıyorum. Mecbur ındırıp kendı lınkımı eklemem gerekıyor. Upload Error... dıyor.


    Grapfile seçeneğini kullanmanız gerekiyor sunucuya çekmek için son güncellemeden öncekilerde grapfile yazıyor yeni güncellemede zaten onu sunucuya çek olarak değiştirdim.