• 29-06-2008, 13:23:41
    #1
    Üyeliği durduruldu
    www.datingturkiye.com scriptimizin demosu, özellikleri sitemizde geniş açıklamalı olarak anlatılmıştır. scriptturkiye ile bi bağlantımız kalmamıştır!!!
  • 29-06-2008, 14:12:43
    #2
    siteniz açılmıyor
  • 29-06-2008, 16:32:55
    #3
    Üyeliği durduruldu
    sitenizde trojen uyarisi veriyor?
  • 29-06-2008, 19:22:03
    #4
    demo site uyarı veriyor..!

  • 29-06-2008, 21:11:55
    #5
    Üyeliği durduruldu
    ne güveninden bahsedıyorsunuz arkadasım sıze ayıt sıfır kodlamamı bu kı musterı memnunıyetı olsun xajax arkadaslık scpitin editlenmesiyel yapılmıs bıseydır kaynak varmı dıyen arkadas varsa bir ornegını gosterebılırım
  • 15-07-2008, 02:40:46
    #6
    Üyeliği durduruldu
    sohbet15 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ne güveninden bahsedıyorsunuz arkadasım sıze ayıt sıfır kodlamamı bu kı musterı memnunıyetı olsun xajax arkadaslık scpitin editlenmesiyel yapılmıs bıseydır kaynak varmı dıyen arkadas varsa bir ornegını gosterebılırım

    insanlara çamur atmak kolaydır, şimdiden başlıyabilirsin ama daha önce kendi sitemizde kullandığımız arkadaşlık scriptini geliştirdik ve piyasaya sürdük. AYRICA EDİT DEĞİLDİR! EVET BİZ YAZDIK SCRİPTİ... Aksini iddia eden olursa, sizler gibi yine ön yargılı olup laf söylemicem neden? derseniz, daha önce kullandığımız scripti satmıştık ama sorunları vardı... Bu kadarda gelişmiş değildi. Lütfen herkes saygılı olsun, diğer arkadaşlarım virüs uyarısını almışsınız, demo sitede speakychat vardı. Bazı antiler virüs oalrak gösteriyordu, chat kanalını sildik şu an sorunsuzdur. Hepinize teşekkür ederim.
  • 15-07-2008, 15:57:22
    #7
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Yahu kimse çamur atmamış hocam
    Site bende de bu hatayı verdi doğal olara işgillendik.
    Firefoxun siteyi açmamasının sebebi nedir ?
    Neden gücenlik sorunu yaratıyor ?
  • 15-07-2008, 21:43:12
    #8
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    bu script warezde arkadaşım bilginize
  • 16-07-2008, 11:31:58
    #9
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    Saldırgan olarak bildirilmiş site!













    CANTURKIYEM konumundaki sitenin saldırı sitesi olduğu bildirildi ve açılması güvenlik tercihlerinize dayanılarak engellendi.










    Saldırı sitesi olarak tanımlanan siteler özel bilgilerinizi çalan, bilgisayarınızı başkalarına saldırı amacıyla kullanan ya da sisteminize zarar veren programları kurmaya çalışan sitelerdir.

    Bazı saldırı siteleri zararlı yazılımları bilerek dağıtırken, çoğu site, sahibinin bilgisi ve izni dışında bu amaçla kullanılır.

    ----

    Google Safe Browsing diagnostic page for www.canturkiyem.de/brex/

    ---


    What happened when Google visited this site?

    Of the 5 pages we tested on the site over the past 90 days, 3 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 07/03/2008, and the last time suspicious content was found on this site was on 06/23/2008.

    Malicious software is hosted on 1 domain(s), including advancedxpdefender.com.

    1 domain(s) appear to be functioning as intermediaries for distributing malware to visitors of this site, including 77.221.133.0.

    ---
    bu ip de bulunan bir sitede malware bulunmuş