forum kurallarını bence oku ögle konu ac
demo verilmeden bu bölüme konu acılması yasak...
İzmir.net tarzı
19
●3.879
- 12-04-2008, 02:27:51@LuptekBilisim,
scripte ait demo adresi ve scriptin özelliklerini verirmisin?
heryer *********** kaynıyor. bizzat ben böyle bir script yazmış olsam ve satacak olsam ilan eder bağıra çağıra satardım. böyle bir siteniz olsun istermisinz demek "ben w.arez satıyorum istiyorsanız ulaşın" demek gibi birşey oluyor.
polemik yapmazsanız sevinirim, demo adresini filan görelim ona göre gereksiz mesajları sileriz satış devam eder. - 12-04-2008, 02:34:26Üyeliği durdurulduwww.sewgili.net/ark demo adresi scripti inceleyin .1-2 eksik war sadece düzenlicektim farketmedim ama bazı arkadaşlar saldırdı.farkedemedim
- 12-04-2008, 02:37:54bundan birkaç gün önce 256renk.com sahibi batuhan sanırım onunla satış konusunda anlaşmıştık orjinal tasarımla gerekli eklentileri ekleyerek verecekti şimdi siz çıkmış burda satıyorsunuz. iyiki almamışım.
sanırım scripti yazdıran ile yazan arasında bir anlaşmazlık olmuş onun yüzünden piyasada dolaşıyor.. benim görüşüm böyle.. - 12-04-2008, 02:38:40bu verdigiğiniz demo Sevgi.net - Nihayet doğru düzgün bir arkadaşlık sitesi! sitesine ait ve o script lisanslıdır. Yani siz w-ar-ez script yapmiş oldunuz yukarda belirttigim gibi.
ayrıca ;
janizary nickliye birşey batmış galba bana "sen daha bebesin" şeklinde - rep atmis.Sadece gülüyorum. Bebe bebeysem sen suanda ne durumda oluyorsun inan bilemiyorum. Sen misket oynarken mahallede ben bu forumda ilk üyelerden biriydim ve 2 defa modluk yaptım. Sen misket oynamaya devam et ve bir daha rep atarken akıllı ol kurallara uy. - 12-04-2008, 02:38:56MisafirTasarım dışında özellik olarak izmir.net ile uzaktan yakından hiçbir alakası yok göz boyama bazı özellikler var okadar.Ki bence tasarımın aynısının kullanılması etik değil.
Bunun dışında
https://www.r10.net/script-satisi/153...sevgi-net.html
Dalgamı geçiyorsunuz? - 12-04-2008, 02:43:26Üyeliği durduruldukardeşim ben bunu yazdırdım ben yazmadım öle bi ibare gördünmü .Ama istediğim Bazı özellikler eklenmedi bende satıyorum yanlış olan ne?
- 12-04-2008, 02:46:38Yanlış olan şu kardeşim.LuptekBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
simdi diyelim sen sevgi.net için 20-30milyar para verdin domaini aldın. 3-4milyar da script icin verdin suandaki sevgi.net o fiyat yani.
Birisi geliyor senin resim,logo,özelliklerini kopyaliyor yani scriptini taklit edip piyasaya sunuyor satiyor.
Bu senin hosuna gidermi ve sence bu yapılan etik birsey mi ? Bunun diğer bir ismi w-arezdir zaten.