DeDeAlanson adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Abledating 2.4Sok Fiyat!
56
●6.605
- 12-12-2007, 00:36:51Üyeliği durdurulduAlt satırları okursanız göreceksiniz. Ucuz olan lisans dağıtım lisansıdır.Dağıtım lisansı elimizde mevcut olan fakat hiç kullanılmamış olan lisanstır.
- 20-12-2007, 01:47:11Üyeliği durdurulduSizinde bize karşı olan öz güveninizden dolayı teşekkür ederim.freebet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-12-2007, 03:50:27Eposta Aktivasyonu Gerekmekte- dağıtım lisansı nedir?
- bu kadar kötü bir siteye nasıl oluyor da Türkiye satış yetkilisi ünvanı verilmiş?
-bunun anlamı nedir?Alıntı
- bir domain için bu scripti almak istediğimde ne kadar ödeyeceğim?
- Türkçe dil paketi tam mı?
- orjinal sitesi ile aranızda kurulmuş yetkiye ilişkin belgeyi görmem mümkün mü? bir avukat ve ingilizce bilen birisi olarak inceleyeyim.
- r10'daki varlık sebebin bu scripti satmak mı? neden başka hiç mesajın yok? internetteki ilk işin bu mu?
- yeni olunca neden fatura kesilmiyor? fatura kesmek için bir süre mi geçmeli? alışmak felan mı lazım?
açıkcası: marezi mi satıyorsun millete? yoksa kusura bakma ama bu anlamsız sitene kimse satış yetkisi vermez.
ayrıca epeydir böyle bir script arıyordum.cidden 300 liraya lisansını satabiliyorsan, yukarıda istediklerimi gönder lütfen. - 20-12-2007, 04:32:41Arkadaslik scriptini eskiden beri cok begenirdim simdide yeni ozelliklerle daha guzel hatta bana gore en guzel arkadaslik scripti turkiyeye satis temsilciligini almaniz cok guzel ama milletin aklinda sorular kalmamasini istiyorsaniz abledating in resmi sitesinden turkiyede sizin sitenizle calisildigini bildiren bir link veya ne bileyim buna benzer birsey yapsalar hem sizin isiniz daha kolay olur hemde scripti alan kisilerin aklinda sorular kalmaz.
kolay gelsin - 20-12-2007, 12:23:07Üyeliği durdurulduArkadaslar oncelikle hepinizin mubarek bayramini kutluyorum.
Simdi gelelim sorularinizin cevabina.
1- Arkadasim siteyi kotulemen anlamsiz cunku orasi gecici olarak hizmeti hizlandirmak icin yapildi yenisi suan dizaynirlar tarafindan yapim asamasinda ve bayramdan sonra faaliyete girecek insallah yetisirse.
2-Turkce dil paketi tam mi demissin zaten abledating'e turkce dil paketini kavusturan benim yeni kurulan abledating sitelerinin altina bakarsaniz gorursunuz Copyright (C) sevgiplaza diye Sevgiplaza bizim kendi sitemiz.Zaten abk-soft un resmi sitesinden aldigin zaman tr paketinin tam olacagini dusunuyorsan yaniliyorsun cunku ben dil paketini abk ya vereli neredeyse 7 ay oldu ve o gunden sonra bir cok degisikligi guncellemeyi ve abk-soft a vermedik henuz.
3-Madem lisans sozlesmesi istiyorsunuz buyrun vereyim biraz hizli oldu cep telefonuyla cektim ama anlasiliyor. iste linkler :
http://abledating.org/licance/page_01.jpg
http://abledating.org/licance/page_02.jpg
Lutfen arkadaslar Lutfen! Baltalamanin hic anlami yok.sonucta verdigimiz hizmet destek belli isterseniz gidin bizden yazilimi satin alan arkadaslardan yorumlarini alin.Eger gercekten abk-soft'un turkiye satis noktasi oldugumuz ogrenmek istiyorsaniz info@abk-soft.com a mail atin.
Dagitim lisansini suan 300ytl den vermekteyiz fakat bu rakam yilbasindan sonra articak cunku gercekten cok ucuza gidiyor.Dagitim lisansina fatura kesilemez cunku datitim lisansi bizim almis oldugumuz ve henuz kurmamis oldugumuz lisanstir.Ama yinede ben gidip 597 dolar verip kendim alacam ben dagitim lisansina guvenmiyorum diyorsaniz oda sizin dusunceniz.iste normal satislarimizin da oldugu link buradan satin aldiktan sonra abk-soft tarafindan mailinize mail order ulastirilir. http://www.abledating.org/buy.html
Tesekkurler - 20-12-2007, 14:41:36Üyeliği durdurulduArkdaşlar scripti kullanabilmeniz için domaininize lisanslıyorlar, Sunucu ip nizi alıyorlar, rar dosyası için key veriyorlar, + kurulum için key veriyorlar,
Bu kadar güvenlik önlemi içinde arkadaş nasıl yetkisiz satış yapsın,
Abk-Soft tan Unlimited almış olduğunuz lisans için bile her domaini Abf-Soft a bildirip gerekli keyleri aldıktan sonra kullanabiliyorsunuz,
Yani scriptin yetkisiz kişiler tarafından satılması mümkün değil. - 21-12-2007, 00:46:10Eposta Aktivasyonu Gerekmekte1- şöyle sallamayın, din kardeşiyiz: dizaynırlar tarafından yapılıyor site.kaç dizaynır yapıyor? ver bu gece yapayım. dandiklikten ölüyor siten kardeş.olay bu. 600 dolarlık mal satılan site böyle olmaz.
2- lisans sözleşmesinde ne fiyat belli ne başka bir şey.
3- dağıtım lisansı ne demek? ben bu lisansı alınca dağıtabilecek miyim scripti? yoksa dağıtım lisansına sen sahipsin de, istediğin fiyata bize satma hakkın mı oluyor bu lisans sayesinde?
4- yukarıdaki yazımdaki soruların tammaı Türkçe'ydi.neden hepsine yanıt vermedin?
elemanlara mail attım.yarın-öbür gün yanıtlarlar herhalde.durumu anlarız.
freebet, ben neler görüyorum bu forumda.günlük 10 kişinin girmediği siteyi 5k diye satmaya çalışanlar bile var.o yüzden önyargı ile hareket etmeyip, her şeyi sormak lazım.
amacım arkadaşın başlığını kirletmek veya satış baltalamak değil, satış yapabilecek yetkiye sahip olup olmadığını anlamak.bu da en doğal hakkım.burası hırsız forumu olmasın diye uğraşıyoruz.
umarım 300 liraya satma yetkisi vardır.bir tane alırım hemen.
satış yetkisi olup olmadığına bakmayanlara da bilgi: lisanssız script kurarsanız bir şey olmaz ama siteniz büyürse kapatılır.