• 01-11-2021, 17:12:18
    #1
    Merhaba arkadaşlar phemex 26 $ değerinde airdrop düzenliyor.
    Öncelikle borsaya kayıt olup kyc doğrulaması yapıyorsunuz.
    Kayıt linki: https://phemex.com/register?referralCode=G9HB93

    Bu link üzerinden kayıt olursanız hem 7 gün premium üyelik kazanırsınız (sadece refli üyeliklere oluyor premium) hem de bana destek olursunuz.

    Kyc doğrulamasından sonra bonus kısmına girip ilk twitter görevini yapıyoruz ve 10$ veriyor.
    Daha sonra bonus sayfasında biraz aşağı kaydırıp öğren ve kazan kısmına geliyoruz burada bizi 10$ ve 6$ değerinde anketler bekliyor bunları yapıyoruz ve toplamda 26$ bakiyemiz oluyor. Bu bakiye ile sadece marjin işlem açıp yaptığımız kârı çekebiliyoruz ve çekimden sonra 26$ siliniyor. Ben 26$ ı aldım akşam müsait olunca da işlem açacağım çekim yaptığım zamanda konuya çekim kanıtı ekleyeceğim.

    Refli link: https://phemex.com/register?referralCode=G9HB93

    Refsiz: phemex.com

    QUİZ CEVAPLARI:

    Phemex Quiz 1 Answers)
    1. What entities issue fiat currencies?
    A. Governments and Central Banks
    2. Are fiat currencies backed by commodities like gold?
    A. No
    3. What is one of the disadvantages of fiat currencies?
    A. Inflation
    4. Select two examples of modern fiat currencies?
    A. US Dollar and Euro
    (Quiz 2 Answers)
    Q1. A cryptocurrency is a form of _ currency.
    A. Digital
    Q2. Cryptocurrencies are represented by:
    A. Unique digital codes
    Q3. A decentralized cryptocurrency means that it is controlled by:
    A. None of the above
    Q4. What is the most well-known cryptocurrency today?
    A. Bitcoin
    Q5. Select all the descriptions that are true about Bitcoin:
    A. Deflationary & Limited supply
    (Phemex Quiz 3 Answers)
    Q1. Which of the two options do cryptocurrencies use?
    A. Blockchain technology
    Q2. A blockchain is:
    A. A digital ledger or notebook
    Q3. Bitcoin’s blockchain or digital ledger will record:
    A. All the above
    Q4. Why is a blockchain secure? (choose all that apply)
    A. It has multiple copies all over the world & it uses encryption methods ( A&B)
    · Yanıtla · Çevirisine Bak · 36d
    Matt Jersey

    Açıklama
    Phemex Quiz Answers! Free $10 USD! How To Buy Or Transfer Crypto on Phemex?
    iceman owns1559 görüntüleme29 Eki 2021
    Phemex $10 USD Quiz! How to buy or transfer crypto on Phemex?
    Lesson 1: Credit Cards - $2 USD
    Question 1: Does Phemex offer any options to purchase crypto with credit cards?
    Answer 1: A. Yes
    Question 2: On the Buy Crypto page, what cryptocurrency is set by default?
    Answer 2: C. BTC (bitcoin)
    Question 3: Which one of the following payment channels is NOT supported by Phemex?
    Answer 3: D. CoolCrypto
    Lesson 2: OTC/Bank Transfer - Activate Account - $2 USD
    Question 1: What does OTC stand for?
    Answer 1: A. Over-the-counter
    Question 2: What does our OTC service allow you to do?
    Answer 2: B. Purchase crypto with US Dollar bank/wire transfer
    Question 3: Which header option must you click first to find our OTC trading page?
    Answer 3: D. Buy crypto
    Question 4: Can you use our OTC services without activating your account first?
    Answer 4: B. No
    Question 5: During the activation process, individuals must select the option labeled:
    Answer 5: B. Individual
    Lesson 3: OTC/Bank Transfer - Deposit Money - $2 USD
    Question 1: Once your OTC account is enabled, you will see a BALANCE__ __MODULE on the OTC trading page
    Answer 1: BALANCE__ __MODULE
    Question 2: With your OTC trading account activated, the next step is to:
    Answer 2: B. Deposit
    Question 3: Look at the deposit instruction page below and type in the correct reference code that would need to be added to transfer as a note. ______
    Answer 3: NAEIQWH
    Question 4: Once your deposit is successful, you will see your fiat balance on the:
    Answer 4: D. OTC trading page
    Lesson 4: OTC/Bank Transfer - Purchase Crypto - $2 USD
    Question 1: With your OTC account enabled and a fiat balance available, you're ready to:
    Answer 1: C. Purchase some crypto
    Question 2: Based on the image below, how much time would you have left to click on the Buy button before the time expires, and you would have to request a new quote?
    Answer 2: 11 seconds
    Question 3: Based on the image below, how much LTC (Litecoin) did this account purchase?
    Answer 3: 3.14366319
    Lesson 5: Transfer Existing Crypto Into Phemex - $2 USD
    Question 1: If you wanted to transfer crypto to your Phemex wallet, which button would you click first?
    Answer 1: A. Deposit Button
    Question 2: On the deposit page, what's the crypto selected by default?
    Answer 2: B. BTC (bitcoin)
    Question 3: Hovering your mouse over the show QR code option will:
    Answer 3: D. Display your wallet QR code
    Question 4: If your deposit / transfer was successful, where can you see your updated crypto balance?
    Answer 4: A. The assets page
  • 01-11-2021, 17:20:45
    #2
    Ödeme Kanıtı bekliyorum
  • 01-11-2021, 17:24:47
    #3
    kesicilker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ödeme Kanıtı bekliyorum
    Konuda belirttiğim gibi akşam müsaitken işlem açıp güzel kâr alınca ödeme talebi oluşturup konuya ekleyeceğim.
  • 01-11-2021, 17:30:38
    #4
    Müsaitseniz PM bakar mısınız?
  • 01-11-2021, 17:33:17
    #5
    SerhatUner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Müsaitseniz PM bakar mısınız?
    Hocam şuan pek müsait değilim açıkçası siz sıkıntı yaşadığınız yerleri buraya yazın 1-2 saat içersinde dönüş gerçekleştireyim.
  • 01-11-2021, 17:34:38
    #6
    Test soruları doğru olmasına rağmen yanlış diyor. Test geçilmiyor.
  • 01-11-2021, 17:36:57
    #7
    Geokomplo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Test soruları doğru olmasına rağmen yanlış diyor. Test geçilmiyor.
    Test cevaplarında bazı şıklarda yanlışlık olmuş işlemlerinizi şıklara göre değilde metine göre yapın. Bazı cevaplarda 2 şık seçilmesi gerekiyor metni okuyarak yaptığınız zaman sorun yaşamazsınız.
  • 01-11-2021, 17:49:52
    #8
    bu aldıgım para ile nasıl işlem açacagım o nu çözemedim
  • 01-11-2021, 17:56:05
    #9
    Resimle Kayıt oldum hemen onaylandı ama twitter bonusu yatmadi daha testlerden 5.99 dolar geldi biride benim refimle üye olursa sevinirim.
    https://phemex.com/register?referralCode=EYLB93