Kablosuz Ağ Bulma Programı ( kullanışlı )
27
●29.085
- 06-12-2008, 19:21:32gereksiz sanki duyanda dakkada bir tarama yapıyoruz zannedecek adam akıllı bir kere tarat seç ağını bitti olay
- 06-12-2008, 20:14:10TakunYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o zama wpa2 yi kırın yada kırsınlar bakalım 
bi rus firması sadece brute-force yönteminden 10bin kat daha hızlı çalışma vaad eden (gerekli pc konfigürasyonu olmak şartıyla) bir sistem geliştirmişlerdir ve bu da şifre kırmak değil bulmaktır arkadaşım.. Şifre kırma ile bulma arasındaki farkı umarım anlamışsındır.. Bir kişinin pcsine keylogger atarak da şifrelerini bulabilrsin ama kırabiliyor musun?
....
edit: program hakkında bilgi almak isteyenler elcomsoftu araştırabilirler.. - 06-12-2008, 20:20:13wpa şifreleme sistemlerini kırmakta o kadar basit iş değildir ağ trafiğinin uzun bir süre sniff edilmesi paketlerin kesintisiz ve kayıpsız tutulması gerekir ki şifre uzun ve harf rakam kombinasyonu içeriyorsa bu işte aylar sürebilir
- 06-12-2008, 20:29:31Üyeliği durdurulduWindows un kendi tarama özelliği var zaten bunu herkez biliyor fakat başka firmaların bunu üretmeye özellik ve görsellik eklemeye hakları yok gibi bişey duymadım bu programda olaan bişeyin özelleştirilmiş yada görsellik katılmış şekli teşekkürler paylaştığın için arkadaşım.
o zama wpa2 yi kırın yada kırsınlar bakalım