• 08-06-2020, 13:56:54
    #1
    Merhaba,
    29 Nisan'dan sonra api limitleri saatlik 1000'den 100 'e düşmüş gece 5 tane hesaptan deneme yaparken limite girdi yaklaşık olarak 24 saat sonra limitten cıktıgını gördüm
    Limit-refresh olarak gösteriyor süresini saniye cinsinden saate çevirince 24 saat gördüm.

    Rate limiting

    Effective April 29 2020, all unapproved apps can only make 1 call / hour against the developer API. Each approved app (with a unique appID) can make 100 calls / day for each unique user token. Both windows of time are sliding windows. If you hit your rate limit, you'll have to wait a minimum of 1 hour to get a few more requests.
    Every API response returns a header that gives you an update about rate limiting. X-Ratelimit-Limit is the rate limit for that specific request, and X-Ratelimit-Remaining is the number of requests you have left in the 60-minute window.
    X-Ratelimit-Limit: 100
    X-Ratelimit-Remaining: 90


    White Api'de bile limit aynı testlerimi yapmama rağmen değişen bir durum yoktu


    Kendi yazdığım sistemde normal şartlarda 1 saatte hesaplardan 1 k pin atabaliyordum, hatta daha ileri seviyelere getirmiştim tekrar oturup baştan düzenledim.
    Tek sorgulamada,
    Veritabanından 30 hesap cekiyorum hesap başına 5 pin paylaşıyor farklı kelimelerde,
    Her hesabın kategorisi ayrı o kategoride random kelimeler üretip o kelimelerden pin cekiyor.
    Her kelimenin sonraki pinlerini cekmek icin veritabanına kod yazılıyor..
    Yeni limitlere göre , saatte 20 kere işlem yaptırabileceğim (hesap başı 5 pin)
    60 dk / 20 = 3 dk da bir pin attırabilirim, zaten daha öncede 3 dk arayla işlem yapıyordu benim cronlar etkilenmiyorum..

    1000 tane hesap ekleyeceğim veritabanına,
    1000x5 = 5000 pin 3 dk arayla paylaşılmış olacak.
    Genelde 1 hafta içinde günlük 30-40k hit görüyordum inşallah tekrar öyle olur


    Sizlerde durum nedir saatte kaç pin attırıyorsunuz hesap başına?
  • 08-06-2020, 14:09:03
    #2
    şuanda genelde 1 hesaba 1 den fazla tokenla pinleme yöntemi konuşuluyor, bunu yapan 1 - 2 yazılım da var forumda, ama denemedim. tek token eski hesap için günlük 100 limitli, 10 token kullanırsan günde 1k pin atarsın gibi birşey.
  • 08-06-2020, 14:09:39
    #3
    Benzer bir sistemim var, pin to pin scripti kullanıyorum. Günde 20-25 pin atıyorum hesap başı api ile.
    Manuel pinlemeye de giriş yapmak istiyorum ancak proxy tarafında neler yapabilirim onu bilemedim çok maliyetli geliyor.
    1000 Hesabı pinleyecek proxyi nasıl ediniyorsunuz? 1 Proxy ile kaç hesaba pinleme yapıyorsunuz?
  • 08-06-2020, 14:10:27
    #4
    api bügün var yarın yok olabiliyor. Login + method bazı algoritmalar değiştirerek 2 saatte 1 ad. pin atsan güzel etkileşim geliyor. 1 gün atıp 1 gün atmamınızıda ayrıca tavsiye ederim. Limiti düşünen yoktur diye düşünüyorum
  • 08-06-2020, 14:11:52
    #5
    Hocam şuan sorun var hitlenmede 1 haftalık 30subx20 pin 60 hit var geçen aylarda bu hiti yakalamak çocuk oyuncağıydı haziranla birlikte değişim başladı.
  • 08-06-2020, 14:12:40
    #6
    CyberYT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benzer bir sistemim var, pin to pin scripti kullanıyorum. Günde 20-25 pin atıyorum hesap başı api ile.
    Manuel pinlemeye de giriş yapmak istiyorum ancak proxy tarafında neler yapabilirim onu bilemedim çok maliyetli geliyor.
    1000 Hesabı pinleyecek proxyi nasıl ediniyorsunuz? 1 Proxy ile kaç hesaba pinleme yapıyorsunuz?
    Api ile pinleme yaparken proxy kullanılmıyor.
  • 08-06-2020, 14:37:47
    #7
    bkrknuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    şuanda genelde 1 hesaba 1 den fazla tokenla pinleme yöntemi konuşuluyor, bunu yapan 1 - 2 yazılım da var forumda, ama denemedim. tek token eski hesap için günlük 100 limitli, 10 token kullanırsan günde 1k pin atarsın gibi birşey.

    Dediğiniz gibi eski hesap bile olsa günlük limit 100 olarak geliyor bende de, belki token aldığım servis ile alakalıdır bilemiyorum.
    Birden fazla tokenla pinleme üzerine biraz araştırma yapıp kendi pin2pin sistemimi yazdım. Şu anda gayet güzel çalışıyor.
    Tek problem, hesaplar için shadow vs. yemeden tokenların alınabilmesi, gerek forumdaki gerekse dışarıdaki ücretli servislerden hizmet aldığımızda bi noktadan sonra maliyet can sıkıcı olabiliyor.
    Bakalım bunun içinde birşeyler var aklımda..

    Ek olarak dikkatimi çekti, tek token limiti 100 tamam ama birden fazla token'la (yaklaşık 15-20) işlem yaptığımda da günlük 1000 pinde takıldım. Limitler, tokenın yanı sıra hesabın ne kadar eski ya da kaliteli olduğuyla da bağlantılı sanırım.
  • 08-06-2020, 16:34:46
    #8
    token limitleri uzun zamandır yeni hesaplar 30 1 ay üstü hesaplarda 100 olarak değişti fazla atılmıyor
  • 08-06-2020, 18:37:28
    #9
    token limit sorgulama sitesi vardı bilen varsa bilgi verebilir mi ?