arkadaşlar download linkine popup nasıl yerleştirebilirim.Mesela birisi dosya yada resim indirmek için tıklayacak hem popup açılacak hem de dosya indirilecek.
buradaki gibi
Wimpy FLV Player.exe ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
tabii download kısmını sormuyorum popup kodunu nasıl yerleştirebilirim.
download linkine popup
9
●1.032
- 13-11-2007, 19:42:39Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
- 13-11-2007, 21:05:01Hazır javascript kodlarından bir popup kodu al. Linke tıklandığı zaman önce popup pencereni açtır sonra da location.href'di sanırım öylece kendi sayfanı yönlendir. Ama php yerine js bölümüne ait bir soru bu, istersen o bölüme göz at mutlaka verilmiştir böyle 1 kod.
Kolay Gelsin. - 14-11-2007, 10:20:33
<a href="#" onclick='window.location = "http://www.google.com/",'window.open("http://www.google.com","","toolbar=1,scrollbars=1,location=1,statusbar=1,menubar=1,resizable=1,width=5,height=5,left = 110,top = 90")' > ahaaa </a>İstersen # işareti yerine normal linki ver istersen window.open fonkisyonuna. popup kodunun parametrelerini de kafana göre değiştirebilirsin. - 14-11-2007, 10:46:25buyur o sitedeki kodlar incelersen anlarsın.
<script language="JavaScript"> splashWin = false; function sleeper() { window.setTimeout("winopen()",24000); } function winopen() { // alert('foo'); // Here resize the PopUp var popUpSizeX=screen.availWidth; var popUpSizeY=screen.availHeight; // Here move it to any poiny on screen var popUpLocationX=0; var popUpLocationY=0; // URL of the popUp var popUpURL="http://partners.webmasterplan.com/click.asp?ref=300580&site=3237&type=text&tnb=1"; if (!splashWin) { // alert('bar'); splashWin = window.open("",'x','fullscreen=0,toolbar=1,location=1,directories=1,status=1,menubar=1,scrollbars=1,resizable=1'); //splashWin.blur(); //window.focus(); splashWin.resizeTo(popUpSizeX,popUpSizeY); splashWin.moveTo(popUpLocationX,popUpLocationY); splashWin.location=popUpURL; splashWin.focus(); // splashWin.blur(); window.focus(); // } else { // if (!splashWin) { // alert(splashWin); } // if (!splashWin) { // } </script> <div style="padding: 10px; margin-left: 0px; margin-top: 10px; margin-right: 6px;"> <table class="inputActive" cellspacing="0" cellpadding="2" style="color: #000; font-size: 10px; margin-top: 2px;"> <tr><td style="padding-left:4px;">Filename: </td><td><b> Wimpy FLV Player </b></td></tr> <tr><td style="padding-left:4px;">Filetype: </td><td>.exe</td></tr> <tr><td style="padding-left:4px;">Filesize: </td><td> 2.45 MB </td></tr> </table> <script type="text/javascript"> function toggleAdditionalDownloadLinks() { var obj = document.getElementById('additionalDownloadLinks'); var additionalPlus = document.getElementById('additionalPlus'); if(obj.style.display == 'block') { obj.style.display = 'none'; additionalPlus.innerHTML = '+'; } else { obj.style.display = 'block'; additionalPlus.innerHTML = '-'; } } </script> <table cellpadding="0" width="100%" cellspacing="0" border="0" class="main" style="margin-top: 10px;"> <tr><td><form name="download_form" method="post" action="http://s5b0-cb.uploaded.to/dl?id=3fc319097bcfa8c39e1cbe65c0c76150"> <input type="submit" value="Download" id="download_submit" onclick="winopen();document.getElementById('download_submit').disabled=true;document.getElementById('download_submit').value='Please wait...';document.download_form.submit();" name="download_submit" style="width: 154" disabled="true"></form></td></tr> </form> <tr><td> - 14-11-2007, 16:52:14teşekkürler cevaplarınız için.Yalnız ben form daki action içine değişken yazınca bir türlü değişken olarak okutamadım.
form name="download_form" method="post" action="http://domain.com/download.php?file='.$id.'">
$id değişkenini php değişkeni olarak görmüyor.direk $id diye yazıyor. - 14-11-2007, 18:28:43onu php yi kapatınca o şekilde yazılmaz.AdsenseKolik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
<?=$id;?> olarak denermisin.
form name="download_form" method="post" action="http://domain.com/download.php?file=<?=$id;?>"> - 14-11-2007, 18:44:54çok teşekkürler.çalıştı sonundaßaron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle