• 10-02-2023, 00:09:34
    #10
    zaten kuruluşta olduğunu zannetmiyorum @adwerd0z1; *********** yani
  • 10-02-2023, 00:10:12
    #11
    adwerd0z1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    01 - Adana - Yardım Yerleri (yardimyerleri.com)
    yalnız burada birşey göremedim, buradaki sorun nedir
    merak edip siteye girmek istedim avast uyarı verdi. Sağlam virüs programı olmayanlar girmesin o sitelere bilgisayara dosya indirmeye çalışıyor çoğu.

  • 10-02-2023, 00:10:53
    #12
    Bu scam sitelerin google adwords reklam verdiği herhangi bir kelime var ise gören duyan bana atabilir mi ? Reklamlarını indirelim bari
  • 10-02-2023, 00:11:03
    #13
    Özelden url leri gönderirseniz sunucularını kapaltabilirim
  • 10-02-2023, 00:12:02
    #14
    SNDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    merak edip siteye girmek istedim avast uyarı verdi. Sağlam virüs programı olmayanlar girmesin o sitelere bilgisayara dosya indirmeye çalışıyor çoğu.

    hocam bende yoktu girdim ama herhangi birşey olmadı, cookie yolu ile atıyorlar sanırım
  • 10-02-2023, 00:14:22
    #15
    adwerd0z1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam bende yoktu girdim ama herhangi birşey olmadı, cookie yolu ile atıyorlar sanırım
    yazılım işi ile uğraşıyorsanız yani ftp bağlanıyorsanız mutlaka virüs programı kullanın. Bir anlık dalgınlığınız emeklerinizi heba edebilir.
  • 10-02-2023, 00:14:40
    #16
    Bir başka konuda da yazdım yardimyerleri.com açılıyor sadece ve bu sitede bağış adı geçmiyor neye dayanarak bu siteyi hedef gösteriyorsun
  • 10-02-2023, 00:20:11
    #17
    Bu ne vijdansızlıktır ne ahlaksızlıktır be
  • 10-02-2023, 00:48:02
    #18
    SNDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yazılım işi ile uğraşıyorsanız yani ftp bağlanıyorsanız mutlaka virüs programı kullanın. Bir anlık dalgınlığınız emeklerinizi heba edebilir.
    hocam biraz önce avast yükleyim dedim pc dondu açılmadı vs en son güvenli mod açarak temizledim. bana kısa süreli felç yaşattı valla o site bana böyle birşey yaşatmadı