• 29-03-2013, 21:52:00
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Arkadaşlar php için dreamweaverdan daha iyi visual editör varmı. şöyle visual studio gibi sağlam birşey.

    içinde hazır apiler olacak sürükle bırak özellikli hazır kodları olan görsel tasarım desteği olan vs.vs.

    teşekkürler.
  • 29-03-2013, 21:58:11
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    fare ile programcılık yapmayı seviyorsanız bence .net ortamını tercih etmelisiniz.Kod tamamlayan programlar var ama öyle sürükleyip bırakınca api yapanı daha görmedim.
  • 29-03-2013, 23:51:53
    #3
    php ile bayadır haşırneşirim

    ama yazma olayı iyice bayıyor artık.

    yaz yaz yaz nereye kadar )
  • 30-03-2013, 00:10:52
    #4
    öyle pogram varsa bende başlarım php ye asp öğrendik asp bitti giiti gibi,visual basic aynı oldu hep yanlış tercih bunlar
  • 30-03-2013, 01:05:57
    #5
    Yazma olayı zor geliyorsa programlama size göre değil demek ki. Photoshop bilginiz varsa 20-30 liraya dizi film teması çizip psd dosyası satabilirsiniz.
  • 30-03-2013, 01:09:20
    #6
    q0x
    Üyeliği durduruldu
    Windows için uyumlu bilmiyorum ama linuxta kullanmış olduğum bluefish editörü çok güzeldir.

    http://bluefish.openoffice.nl/download.html

    mesela mysql connect bölümüne tıklıyorsunuz karşınıza 4 pencere geliyor host sifre db kullanıcı bilgileri yazıyorsunuz 4 satırı dolduruyorsunuz o kendisi kodlamayı yapıyor. if bölümünde şartı ve olmadığında olacak durumu yazıyorsunuz if döngüsünü kendi yazıyor çok güzel bir editör ttabi windows uyumlu mu bilmiyorum
  • 30-03-2013, 01:15:45
    #7
    Php için ve diğer html+css+javascript için tercih ettiğim tek ide NetBeans. Kullanan bilir gerçekten son 4 yıldır NetBeans ortamında yazıyorum herşeyi. History gibi vazgeçemeyeceğiniz özellikleri bulunuyor. Her save ettiğiniz de sizin için mevcut sayfanızın bir kopyasını saklıyor, sayfadan yanlışlıkla birşeyler sildiniz ve ctrl+z ile de artık geri getiremiyorsunuz çünkü ide kapandı diyelim. Hemen mevcut sayfayı açıp history bölümüne geliyorsunuz dakika dakika yaptığınız değişikliklerin bir kopyası Daha sayamayacağım bir çok özelliği var. Tavsiye ederim.
  • 30-03-2013, 01:29:33
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Tekrar eden kodlar veya fonksiyonlar veya çok benzer fonksiyonlar kullanıyorsanız kendinize bir yazılım hazırlayın... Bir kaç değer girerek onlarca satır angarya koddan kurtulursunuz...
  • 30-03-2013, 03:34:33
    #9
    Sürükle bırak Yukarıda bir arkadaş güzel demiş, yazmak zor geliyorsa programcılık size göre değildir.

    Ancak yine de -sürükle bırak olmasa da- bir tavsiyede bulunayım. NetBeans bu işin -bence- en iyisi. Uzun zamandır kullanıyorum, mutluyum, huzurluyum.