• 10-01-2013, 18:55:59
    #1
    ebrarbilgisayar.net den bi bilgisayar almayı düşünüyorum ama ismini daha önce hiç duymadım.Sizce güvenilir mi? Alış-veriş yapan var mı?
  • 10-01-2013, 19:07:48
    #2
    ben bir kere duydum ismini.. uygun fiyatlı bi parça vardı.. güvenemedim ve almadım.
  • 10-01-2013, 21:48:21
    #3
    laptop aldım sıkıntı yok sorunsuz alışveriş yaptım
  • 10-01-2013, 22:14:02
    #4
    asla ve asla sakına sakın hiç bir şekilde burdan alışveriş yapmamaya kalkmayın. ben böyle pahalı, güvensiz kırık ürün göndermeyen site görmedim. 2 ürün aldım sorunsuz. güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
  • 10-01-2013, 22:18:05
    #5
    MyZiFiR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    asla ve asla sakına sakın hiç bir şekilde burdan alışveriş yapmamaya kalkmayın. ben böyle pahalı, güvensiz kırık ürün göndermeyen site görmedim. 2 ürün aldım sorunsuz. güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
    dostum cümle çok ters olmamış mı Son cümlede ters köşeye yatırdın.
  • 10-01-2013, 22:20:42
    #6
    MyZiFiR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    asla ve asla sakına sakın hiç bir şekilde burdan alışveriş yapmamaya kalkmayın. ben böyle pahalı, güvensiz kırık ürün göndermeyen site görmedim. 2 ürün aldım sorunsuz. güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
    övdün mü , sövdün mü anlamadım
  • 10-01-2013, 23:23:29
    #7
    hocam övdüm
  • 11-01-2013, 00:24:23
    #8
    Sores_Alp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    dostum cümle çok ters olmamış mı Son cümlede ters köşeye yatırdın.
    bende 2 dakıkadır 10 defa okudum,acaba ne anlatmaya çalışmış diye bu cumleyı yazmak bukadar zormuydu yaw
  • 11-01-2013, 00:29:07
    #9
    Üyeliği durduruldu
    MyZiFiR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    asla ve asla sakına sakın hiç bir şekilde burdan alışveriş yapmamaya kalkmayın. ben böyle pahalı, güvensiz kırık ürün göndermeyen site görmedim. 2 ürün aldım sorunsuz. güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
    Türkçe,Türkçeliğinden utandı sayende