• 11-10-2012, 20:12:03
    #19
    Red
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    En büyük adımı attın sen, bu tip ufak pürüzler her zaman, her yerde oluyor. Yeni düzenin hayırlı olsun
    Tişkür efem. Düzen güzel. Gerçekten ihtiyacım varmış. Tek problem gündüz uykumu dağıtan komşular. Her seferinde gözlerimin biri kapalı , biri yarım açık açıp he , tamam , söylerim diyip kapatıyom. Haylen zile basıp birşeyler söylüyorlar. Bilmiyorlarki uyanınca hiç birini hatırlamıyorum. Zaten umrumda da olmuyor. Banane ya. Uykumdan kıymetlimi.
  • 11-10-2012, 20:36:17
    #20
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    tayfun199 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş , milenyumu geçeli kos koca oniki yıl olmuş,hala hala'ya haylen diyen var.
    aferin
  • 26-01-2013, 16:51:22
    #21
    Bak bak bak. Konuyu nerden söktüm aldım. Tarihin kirli sayfasından çıkardım.

    Geçen bi bağyan aradı beni. Aslında beni aramadı. Özel olarak cep telefonumu arayıp benle konuşmak isteyen biri değil. Ev telefonunu aradı. Bende numara kimsede yok diye oto aranma sandım ilk başta. Dedim açma Red. Sitttiret. Ne gerenk var. Kim arıycak sanki felan. Baktım ciyak ciyak çalıyor. Dedim dur açıp iki küfür edeyim bari.

    Bi açtım..

    Sayın müşterimiz. Sizi TTnet 'ten arıyoruz. Bağlantı hızında yenilik olacaktır bu nedenle ilgili arkadaşa bağlıyorum dedi otomatik şey çıktı aradan.

    Telefonun ucunda bi bayan. Çok güzel konuşuyordu. Çok sevdim kendisini.

    Konuya şöyle başladı. Red bey , TTnet bağlantı alt yapısını geliştirmekteyiz. Hiç bir ücret ödemeden bağlantı hızınızın 20 mbit olmasını istermisiniz? İstememmi? Yani istiyormusunuz? Evet , bunun için sormanıza gerek yokki. Benim adıma sizde yapabilirdiniz. Onaylıyorsanız bağlantı hızınızı 20 mbit yapıyorum. Evet onaylıyorum. Bağlantı hızım 20 mbit olmasını istiyorum dedim. Teşekkürlerimi sundum. Çok ilgililer. Beni benden aldı götürdü.

    Bakın, hiç üstteki şeyleri hatırlıyor gibi duruyormuyum?